|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.63 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Mar 20, 2005 12:59 pm Naslov sporočila: velik mp3 -> CD |
|
|
Pozdravljeni!
Dobil sem eno veliko mp3 datoteko:
album - ARAB Buddha Bar ~ cd1 - Salon Oriental - (full cd).mp3
datoteka je dolga 73MB.
Glede na to da je notri cel album, en komad za drugim, me zanima kako to zapeči na CD, da bodo komadi ločeni med sabo (da ne bo samo en dolg komad na cdju).
Poleg te datoteke ni bilo nobene "index" datoteke kjer bi bili zapisani časi indeksov...
Ali bom moral dodajati indekse kar ročno v Nero burnerju...
hvala za vsako idejo!
LP, aly. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.60 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Ned Mar 20, 2005 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
En način je, da mp3 razsekaš na koščke z enim programom in jih nato shraniš kot samostojne mp3 ali kako drugače. Obstaja menda kar nekaj programov, sam pa poznam in znam za silo delat z njim, goldwave, je sicer za plačat, oziroma preizkusna verzija ravno tako deluje kot polna, le omejen si z 150 ukazi, potem pa začne opozarjati da zaključi svoje delo in shrani in ponovno zaženi program ali pa se registriraj. No, za tvoj namen bo povsem dovolj. Lahko določene dele izrežeš ven, ali izbran del kopiraš in shraniš pod novim imenom, lahko delaš kar hočeš ...skoraj kar hočeš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.63 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Mar 20, 2005 2:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
hvala, tudi to je eden od načinov... Sam uporabljam SoundForge, ki je (za moj okus) še bistveno boljši za take reči.
Glede pečenja na CD je bolj enostavno samo indexe postaviti tik pred pečenjem, da cd burner program sam razseka komade.
V bistvu me je zanimalo, če tak dolg mp3 sploh ima v sebi informacijo o tem, da je notri več komadov in kateri program zna to informacijo izluščiti - ali je to samo 60-minutni stream zvoka brez indeksov...
LP, aly. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni