|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bolha95 Član

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 21:33 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.39 Kraj: Križe / Tržič
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 8:09 pm Naslov sporočila: JTAG vmesnik |
|
|
Ugotovil sem, da je čas za uporabo JTAG vmesnika pri moji aplikaciji z ATmega128. Tule na forumu nisem žal nič našel.... Zato nameravam nekaj narediti. Kdo ima kaj izkušenj s temi vmesniki, kaj priporočate? Na spletu sem našel enega, pa ne vem kako se kaj obnese. Prosim za kakšen komentar oziroma nasvet.
http://www.avrportal.com/?page=jtag
LP
Robi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 9:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala, ker si me spomnil....
No jaz sem ploščice za jtag debuger uspel naredilti. Trenutno jih je le 12 kom. Ko bodo te pošle bom naročil druge... Žal imam trenutno hudo malo časa in si sestavljanje kitov ne morem privoščiti. Bom pa čez kake 14 dni naredil raje sestavljene jtag debugerje.. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.93 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 9:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Darko, je še kaj programatorjev na zalogi? (sprašuje me sodelavec) _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 9:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ufff... bom dal delat... potrpite kak dan.. saj bo _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bolha95 Član

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 21:33 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.39 Kraj: Križe / Tržič
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Hvala, ker si me spomnil....
No jaz sem ploščice za jtag debuger uspel naredilti. Trenutno jih je le 12 kom. Ko bodo te pošle bom naročil druge... Žal imam trenutno hudo malo časa in si sestavljanje kitov ne morem privoščiti. Bom pa čez kake 14 dni naredil raje sestavljene jtag debugerje.. |
Bi se priporočal za ploščico, saj skupaj zmetat pa ni problem. Samo zanima me če je to isti JTAG, da vem glede nabave ostalega materiala. Drugače pa tudi ni problem, važno da zadeva deluje.
LP
Robi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
bolha95 je napisal/a: |
Bi se priporočal za ploščico, saj skupaj zmetat pa ni problem. Samo zanima me če je to isti JTAG, da vem glede nabave ostalega materiala. Drugače pa tudi ni problem, važno da zadeva deluje. |
No je kar problem stvar oživet. Potrebno je najprej zapeči bootloader, potem pa preko njega prenesti en del AVRstudio4 na ATMega16... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni