|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kle-man Član

Pridružen-a: Tor 21 Okt 2008 17:31 Prispevkov: 14 Aktiv.: 0.07 Kraj: Ilirska Bistrica
|
Objavljeno: Tor Okt 21, 2008 6:00 pm Naslov sporočila: regulator svetlobe z mikrokontrolerjem |
|
|
Pozdravljeni!!
Na strani www.elektro-n.com sem dobil električno shemo, tiskano vezje, ter program za izdelavo regulatorja svetlobe z mikrokontrolerjem (http://www.elektro-n.com/PCB/regulator/regulator.pdf). Vezje sem že sestavil, sedaj me samo še zanima, kako vnesemo program na PIC?
Lp, Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.72 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Tor Okt 21, 2008 6:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potreboval boš programator, ki ga verjetno nimaš doma. Za en izdelek se ti ga kupovat oziroma izdelat ne splača. Najbolje bo, da v profilu izpolniš kraj in se najde kdo iz tvoje bližine, ki ti je pripravljen sprogramirat PIC. _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kle-man Član

Pridružen-a: Tor 21 Okt 2008 17:31 Prispevkov: 14 Aktiv.: 0.07 Kraj: Ilirska Bistrica
|
Objavljeno: Tor Okt 21, 2008 6:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Programator mi ni problem dobiti, zanima me le kateri sowtware za PC moram uporabiti.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Tor Okt 21, 2008 6:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tistega, ki podpira tvoj programator. Napisi kateri programator bos dobil, pa ti bomo lahko konkretno odgovorili z imenom programa.
Sicer ponavadi pride program s programatorjem oz. vsaj lastnik programatorja ve, kateri program(i) ga podpira(jo). _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni