www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Tipkovnica za prenosnik

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
grAyFox
Član
Član

Pridružen-a: Tor 22 Jul 2008 2:32
Aktiv.: 0.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 12, 2008 6:12 pm    Naslov sporočila:  Tipkovnica za prenosnik Odgovori s citatom

Imam prenosnik Toshiba Satellite a210 in se mi je po nesreči pijača polilla nanj. Dela normalno vendar pa je tipkovnica napol zanič, ker se tipke zatikajo ipd... Pa me zanima kje bi lahko dobil novo in pa ali je potrebno imeti točno enako kot jo imam sedaj ali lahko kupim drugo, ki ni nujno ista?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Djurodrljaca
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31
Aktiv.: 1.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 12, 2008 6:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem ti odgovoril pod zasebno, da ne delam reklame.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 12, 2008 6:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čak no, kakšna reklama????
Več ljudi več ve, zakaj pa ne bi poiskali najugodnešo ponudbo?

Sam sem naročal v tej internetni trgovini. Plačal sem z MC, če sem naročil v ponedeljek, je bilo doma v petek.

Tipkovnico za tvojega pa najdeš tukaj.
Je sicer samo nemška, vendar ni problem zamenjat pokrovčkov.

gkrusi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22
Aktiv.: 3.72
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 13, 2008 12:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa če bi poskusil tipkovnico s tekočo vodo dobro umit?
Sladkor od pijače bi se verjetno stalil in odstranil...

Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 13, 2008 1:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

gkrusi je napisal/a:
Kaj pa če bi poskusil tipkovnico s tekočo vodo dobro umit?
Sladkor od pijače bi se verjetno stalil in odstranil...

Še boljša za to je destilirana voda ... Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
grAyFox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 01, 2008 2:01 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem probal vse počistit pa to pa mam vseeno probleme pri tipkanju.85€ ne dam za novo raje sem brez Shocked ... Sem gledal na ebay-u in je po 14$.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 01, 2008 5:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

... + postnina (ki pri kitajckih pokrije razliko v ceni do trzne) + uvozne dajatve + montaza, ki bo bolj ali manj OK, ce jo bos opravil sam.

Ravno zato se pri rpenosnikih placa tisto podaljsano garancijio, ker v treh letih crkneta ravno dve tipkovnici (originalna in prvic zamenjana, obv izteku garancije imas pa novo). V tem casu ponavadi crkne se kaj drugega in to zamenjajo na stroske proizvajalca, tako da si s tisto podaljsano garancijo "v plusu" ze tako, v praksi pa se malo bolj ...

grAyFox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 01, 2008 11:46 pm    Naslov sporočila: icon_note  Odgovori s citatom

Imam podaljšano garancijo...vendar mi krijejo samo 66% ker sem jo sam uničil... In sem mislil, da tipkovnica stane okoli 20€ ne pa 85€ wtf....

našel sem na ebay.uk http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Toshiba-Satellite-A200-A205-A210-A215-Keyboard-UK_W0QQitemZ220299268697QQcmdZViewItemQQimsxZ20081023?IMSfp=TL081023111002r32719

Kupil bi jo takoj za takšno ceno vendar ne vem koliko stane poštnina in pa vsi ostali stroški...
Nazaj na vrh
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 02, 2008 12:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Malce poglej, ti vse lepo piše.
Poštnina 5,99£, cena tipkovnice 7,20£, plačilo preko paypala v roku 7 dni.
Sem kupil že kar nekaj stvari preko ebaya, pa ni bilo nikakršnih dodatnih stroškov ali zapletov. Tudi iz Hong Konga (4x20 LCD).
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni