|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
rhondak Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 17:18 Prispevkov: 137 Aktiv.: 0.65 Kraj: Stari trg pri Ložu
|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 8:59 pm Naslov sporočila: avto tester + programska oprema |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me če ima kdo kakšen načrt za vmesnik za priklop avta na računalnik in če ima kdo še kakšno programsko opremo. kdo ve kje se dobi konektor za priklop na avtomobil. baje da od l. 99 naprej imajo vsi avtomobili standardni konektor.
Če se kdo s ukvarja s to zadevo nej mi odgovori
Hvala _________________ VEČ glav, VEČ zela
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.68 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vagcom imam jaz (vw,audi,seat,škoda). Do letnika 2003 se lahko priklopim. Ti pa najbrž rabiš za hondo?
Za druge znamke pa poglej na tem forumu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rhondak Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 17:18 Prispevkov: 137 Aktiv.: 0.65 Kraj: Stari trg pri Ložu
|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 10:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
ne ne rabim za čimveč avtomobilov. rabil bi bolj za evropske avtomobile (opel, reno, fiat, avdi, bmw, ....) _________________ VEČ glav, VEČ zela
|
 |
toncibalonci Član

Pridružen-a: Pet 03 Avg 2007 21:12 Prispevkov: 331 Aktiv.: 1.52 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 10:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za tvoje želje ni nekega univerzalnega vmesnika. Obstajajo vmesniki z ELM 723 ki pa včasih delajo včasih pa ne,pa še to je samo za branje podatkov,nastavljati ne moreš nič,razen v Vagcom-u. Če si slučajno mahanik in rabiš bolj profesionalno zadevo si nabavi od Bosch-a tester,tam pa gre veliko stvari. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
denisn Neznanec

Pridružen-a: Sre 17 Okt 2007 13:38 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Tor Nov 25, 2008 1:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bi potreboval samo za Renault (Laguna II - letnik 2001) in sicer kabel in software. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni