|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dynavox Neznanec

Pridružen-a: Tor 18 Nov 2008 13:51 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 18, 2008 2:37 pm Naslov sporočila: Razvoj kinematičnih modelov in CNC programiranje |
|
|
Pozdravljeni,
Sem nov na temu portalu.
Na vašem forumu lahko berem tudi o razvoju novih CNC krmilnikov za podporo procesov za razne tehnologije. Recimo mehanske obdelave za frezanje, vrtanje in struženje. Kar je dokaj zanimiva tema. Jaz sem po poklicu strojni ing. tehnolog.
Dobro obvladujem CNC programiranje vseh vrst CNC mašin. Poleg tega se profesionalno ukvarjam tudi z razvojem novih grafičnih kinematičnih modelov CNC strojev.
Kar zaokroža in logično softversko dopolnjuje celoto delujočega CNC stroja.
Če je to za koga zanimivo se lahko povežemo na:
studio.dynavox@siol.net
Lep pozdrav vsem tule na vašem forumu.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
3.06 MB |
Pogledana: |
108 krat |

|
_________________ Razvoj CNC kinematičnih modelov |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.07 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Nov 18, 2008 6:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lado, tu nismo ravno na visokem nivoju - lahko se prestrašimo ob takih slikah, kot jih lepiš zraven.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
promehanik Član

Pridružen-a: Tor 29 Jul 2003 23:41 Prispevkov: 611 Aktiv.: 2.58
|
Objavljeno: Tor Nov 18, 2008 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zanimive stvari, vendar si po moje malo falil forum. Za te stvari se obrni na strojnistvo.com.
Tam so stručkoti za te stvari in verjetno boš našel koga, ki potrebuje te storitve.
lp, prom
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni