|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
-=davor=- Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 21:17 Prispevkov: 133 Aktiv.: 0.62 Kraj: PTUJ
|
Objavljeno: Tor Nov 18, 2008 3:22 pm Naslov sporočila: Aptana Studio |
|
|
Lep pozdrav!
še vedno se trudim nekaj z izdelovanjem spletnih strani. Ta teden sem našel en program, kateri omogoča izdelovanje strani. imenuje se Aptana studio. Malo sem iskal po forumu, pa nisem našel, da bi se ga kje omenjalo na forumu, zato me zanima če le ima kdo izkušnje z njim? naj mi pove prednosti in slabosti proti drugim, predvsem prodi Dreamweaver _________________ "Nikoli ne veš, kaj imaš, dokler tega nimaš" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 23, 2008 11:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čas ki ga porabiš za iskanje bljižnic bi na tvojem mestu porabil za učenje pisanja html kode. Zelo uporabna stran http://www.w3schools.com/ in če boš znal vse to kar je opisano na tej strani ne boš več iskal raznih programov, ki so po večini precej omejeni.
LP
Boris |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni