|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BostjanVidmar Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46 Prispevkov: 299 Aktiv.: 1.41 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Pon Nov 24, 2008 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
No vam jaz povem eno mojo osebno izkušnjo.
Gre 2. letnik proti koncu in me sošolec vpraša, kako obrne upor na ploščici! Jaz najprej potem pa ko vidim da on resno misli to
Letos - 3. letnik se zgodi podobno (isti sošolec) le z diodo  _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tiger Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2004 0:22 Prispevkov: 1161 Aktiv.: 4.89
|
Objavljeno: Pon Nov 24, 2008 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hi
Kadri , takšni in drugačni. Kakšne kadre se v nekem podjetju izbira, je po moje veliko odvisno od usposobljenosti kadrovnikov in šefov.
Bom pa povedal eno smešno zgodbo, ki se nebi smela zgoditi.
K nam v podjetje je prišel na pripravništvo diplomirani inžinir strojništva. Operaterja na žični eroziji je vprašal, da ne razume, kako lahko žica reže, če nima zobčkov????
Tračna žaga, ha ha. Če bi to vprašal pek, mesar, ekonomist,... bi razumel, da pa to vpraša diplomirani strojnik, pa ne. Kakšen vtis je naredil ta pripravnik na operaterja si lahko mislite, je pa ta pripravnik potem kmalu napredoval v šefa, žal.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.04
|
Objavljeno: Pon Nov 24, 2008 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poznam kar nekaj takih _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni