|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Pon Apr 04, 2005 11:25 am Naslov sporočila: XP internet ne dela |
|
|
Pozdrav
Ob povezavi na internet mi odpre samo prvič stran ki jo imaš kot domačo stran,dalje več nič.Sprobal z IE6.0 in Mozillo,Izklopil Nortona in požarni zid pa ni sprememb.
V čem bi lahko bil problem??
l.p.Daniel |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Apr 04, 2005 11:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Imaš service pack 2 ??? Če ja, potem je to lahko omejen TCP, ki ga je uvedel SP2. Jaz sem to zadevo rešil tako, da sem na netu našel "patch", ki popravi tale M$ feature.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Pon Apr 04, 2005 1:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
niti SP1 niti SP2.Dostopam pa analogno preko modema na tel.linijo.Sprobal vse možne nastavitve varnosti,naredil nove povezave,...odpre mi google in tudi zadetke, karkoli pa hočem dalje odpret pa "strani ni mogoče najti".Nato tudi google ne odpre več |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
janez03 Član

Pridružen-a: Čet 02 Sep 2004 9:43 Prispevkov: 143 Aktiv.: 0.60 Kraj: tržič
|
Objavljeno: Pon Apr 04, 2005 3:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pokasiral si golazen z interneta.
Moral boš poiskati in namestiti nekaj anti- spyprogramja in mu dovoliti, da temeljito opravi svoje delo (Ad-aware ipd).
L.p.; Janez |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.63 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Apr 04, 2005 4:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja, ko te nekaj takega najdeda, najprej prečesi cel računalnik (deep-scan):
- Lavasoft Ad-Aware (free)
- NOD32 (trial)
potem pa išči naprej po sistemu...
jaz sem moral včasih odinštalirat komplet mrežo iz winsow in nazaj naložit, pa je delalo.
LP, aly. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zoran Član

Pridružen-a: Ned 28 Nov 2004 14:44 Prispevkov: 550 Aktiv.: 2.32 Kraj: SG
|
Objavljeno: Pon Apr 04, 2005 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če imaš XP (ali win 2000) in nobenih popravkov je to kot da puščaš doma vrata na široko odprta. Noben antivirusni program ne bo dobro deloval, če so sami windowsi "luknjasti". Najprej posodobi XP-je vsaj s SP1 in vsemi popravki, vključno z IE. Nato preglej računalnik z antivirusnim programom in programom proti spemom.
Če tudi potem ne bo delalo, preglej nastavitve glede pridobivanja IP in DNS naslovov (pri klicnem dostopu so ti samodejni) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fricky Član

|
Objavljeno: Tor Apr 12, 2005 2:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Namestill XPSP2 in je takoj delalo vse.Naj še povem da mi predtem nič niti NOD32 niti ADAWARE ni našel.
Hvala vsem za pomoč |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni