www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Problem xp
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.06
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 19, 2008 5:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabi predlog, ki ga je dal mucek4.
Na ebayu dobiš win XP že od 40 Eur dalje

LP

andriano
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 23 Nov 2008 14:22
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 23, 2008 3:01 pm    Naslov sporočila: icon_angry Re: Problem xp Odgovori s citatom

milanphilips je napisal/a:
Sad Imam problem. Na računalniku se mi je pojavlo spodaj v desnem kotu-YOU MAY BE A VICTIM OF SOFTWARE ... THIS COPY OF WINDOWS DID NOT PASS GENUINE WINDOWS VALIDATION.
Ozadje mi je zbrisal druge stvari delujejo .Ko dam obnovitev sistema je en dan uredu naslednji dan pa stara pesem. A pozna kdo kakšno rešitev.Hvala
L.p

Zajebu si ker si dal na avtomatične update na security center. Tak ti je dal gor tud Windows Genuine Advantage Tool, ki ga je Microsoft dal na update za akcijo proti piratstvu.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Krampus
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07
Aktiv.: 9.04

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 23, 2008 4:21 pm    Naslov sporočila: icon_angry Re: Problem xp Odgovori s citatom

andriano je napisal/a:
Zajebu si ker si dal na avtomatične update na security center. Tak ti je dal gor tud Windows Genuine Advantage Tool, ki ga je Microsoft dal na update za akcijo proti piratstvu.

In kaj je narobe s tem?

jahtba
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Okt 2005 23:38
Aktiv.: 1.06
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 23, 2008 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

narobe je to,da je gor,upam da bo sledil nasvet,kako to dol spravit pa bo problem rešen.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Gašper
Član
Član

Pridružen-a: Čet 07 Feb 2008 0:32
Aktiv.: 0.14
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 23, 2008 10:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Z manj porabljenimi živci bi si lahko ta čas že formatiral računalnik in na novo naložil XPje.
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.34
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 07, 2008 11:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LP

Jaz imam podoben problem, s tem da mi Windows teži da je moj XP pirat no sedaj sem od šole dobil MSDN in sem potegnil Original Windows XP sedaj pa bi rad tega naložil brez formatiranja računalnika, ali je to sploh možno, ker ne bi rad spet nalagal npr. MS Visual Studio ter polno drugih programov itd. za dokumenti ni problema jih shranim na D in je to to kako pa naj prenesem Program files če so podatki o progrmaih zapisani v Windows file tega pa povozim!

Rešitev?

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
elpollo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07
Aktiv.: 2.68
Kraj: Podravje

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 10, 2008 10:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preprosta Rešitev....

Navodila:

1) Unzip
2) Zaženi installer.bat
3) Pritisni enter
4) Very Happy

LP

Leon

e-wga17185c.zip
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  e-wga17185c.zip
 Velikost datoteke:  954.52 KB
 Downloadano:  31 krat

Roadracer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41
Aktiv.: 2.03
Kraj: LJ/Litija

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 10, 2008 1:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

KAJ PA 5. TOČKA?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
elpollo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07
Aktiv.: 2.68
Kraj: Podravje

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 10, 2008 2:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Roadracer je napisal/a:
KAJ PA 5. TOČKA?

se opravičujem, sem pozabil, za peto točko, je pa potrebno na novo zagnati računalnik.

Ok. Malo šale.

Res je, da postopek ki sem ga podal, ni najboljša rešitev, niti format, saj je potrebno dati podporo avtorjem za njihovo delo in izdelek kupiti. Ampak sem imel že primere, ko je bil windows licenčen, pa se je vseeno pojavilo opozorilo: THIS COPY OF WINDOWS.....

LP

Leon

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni