|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Vedno ko se vsedem v avto in to predvsem radijske postaje. |
Vedno ko sedem v avto in to predvsem CD plošče ali podobno |
|
30% |
[ 33 ] |
Vedno ko grem na daljšo vožnjo. Predvsem radijske postaje |
|
7% |
[ 8 ] |
Vedno ko grem na daljšo vožnjo. Predvsem CD plošče ali podobno. |
|
2% |
[ 3 ] |
Poredko. Predvsem pa radijske postaje. |
|
6% |
[ 7 ] |
Poredko. Predvsem pa CD plošče ali podobno |
|
1% |
[ 2 ] |
Vedno ko se usedem v avto in to predvsem radijske postaje. |
|
51% |
[ 57 ] |
|
Skupaj glasov : 110 |
|
Avtor |
Sporočilo |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 10:46 am Naslov sporočila: Kako pogosto poslušate avto-radio? |
|
|
Danes zjutraj sem ob prihodu v službo, slišal kako je nekdo parkiral z na glas prižganim avto-radiom in sem se spomnil, da ga jaz vedno "pozabljam" prižgat.
Pravzaprav sploh nisem navajen, da mi med vožnjo "svira" neka muzika, zato je moj avto-radio bolj tih kot ne.
Sprešujem se, ali sem edini ki ima avto-radio v avtomobilu skoraj bolj za okras, ali ne.
EDIT:
Verjetno ste opazili, da sem pomotoma pozabil dodati odgovor:
- Vedno ko se usedem v avto in to predvsem radijske postaje.
A žal ankete ne morem modificirati. Zato prosim administratorje da to naredijo namesto mene.
Hvala. _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti?
Nazadnje urejal/a dr.1m Čet Dec 11, 2008 11:01 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.37 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 10:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Vedno. Ker imam skozi vklopljenega, izklopim ga edino med vožnjo, ko poslušam, če kaj poka v avtomobilu.
Brez radia v avtu ne morem. Samo, da nekaj igra. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 10:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Manjka opcija Vedno. Radijske postaje
Namreč radio se mi vklopi sam, ko dam kontakt. CDev in ostalega se kmalu naveličaš, zato pa vedno poslušam radio (razen ob 15:30, ko nimam izbire ker so povsod poročila) _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tom_II Član

Pridružen-a: Pon 03 Dec 2007 14:08 Prispevkov: 71 Aktiv.: 0.33 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 11:55 am Naslov sporočila: |
|
|
SimonS je napisal/a: |
Manjka opcija Vedno. Radijske postaje
Namreč radio se mi vklopi sam, ko dam kontakt. CDev in ostalega se kmalu naveličaš, zato pa vedno poslušam radio |
se strinjam s tabo SimonS:lol:
drugače prov nekaj manjka  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
integrerc Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50 Prispevkov: 424 Aktiv.: 1.86 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 11:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Enako kot je rekel moj predpredhodnik tudi zame velja, da bi izbral opcijo, ki je ni VEDNO IN SAMO RADIJSKE POSTAJE.
lp _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sixkiller Član

Pridružen-a: Čet 28 Dec 2006 19:10 Prispevkov: 169 Aktiv.: 0.75 Kraj: Čatež / Trebnje
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 1:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
- Vedno ko se usedem v avto in to predvsem radijske postaje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 2:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vedno.
Ker je na radiu vedno več reklam kot glasbe, poslušam CDje. Sploh na daljši vožnji, ko je treba iskati vedno nove postaje.
RDS sam poskrbi, da sem obveščen o posebnostih na cesti. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 3:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz vedno samo radijske postaje. Imam še star radio na kasete in ne CD pa sploh nobene kasete nimam v avtu.
Če slučajno ni prižgan mi je kot, da nekaj majnka.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 3:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
8G Ključ, MP3-ji gor, pa vključen TA za aktilane informacije.
Vse ostalo deluje na kontakt. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.28 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 4:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz tudi ne morem brez, torej USB ključ + TA. Po radiu pa so itak vedno same bedarije in reklame, sploh na postajah okrog LJ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 5:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
mucek4 je napisal/a: |
8G Ključ, MP3-ji gor, pa vključen TA za aktilane informacije.
Vse ostalo deluje na kontakt. |
Prav tako je pri meni. Imam izbranih par zanimivih radijskih postaj, ko pa so poročila, pa ponavadi preklopim na mp3-je. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebaveh Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51 Prispevkov: 1670 Aktiv.: 7.88 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 8:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
podboj je napisal/a: |
Po radiu pa so itak vedno same bedarije in reklame, sploh na postajah okrog LJ |
Tu še je nekak sprejemljivo vse skupaj. Ko sem s traktorjem v vinogradu, si nastavim na City, Center, NetFM, ali podobno... Najhuje je, ko poslušam City in se peljem gor po bregu, ki je obrnjen proti Mariboru. Potem pa pridem na vrh hriba in se začnem spuščati po drugi strani brega, ki je obrnjen proti Ljubljani. Tam pa se mi vsili ARS noter in potem moram poslušati tisto drotanje od klavirjev in violin,
Radio je posledično treba očistiti vsaj dvakrat v sezoni, sploh CD mehanizem. Moram si omisliti neko solid-state varianto. Ali pa najbolje - da bi si kar sam zlotal en tak radio skupaj po svoji želji, z digitalnim prikazom frekvence in postaj na LCD, FM stereo, interface za ipod ali SD kartice... Upam da bom našel kaj na netu in začel drugo leto kak tak projekt.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.80 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
V novejših avtomobilih skoraj vedno radio, v starejših pa raje uživam v predenju motorja in škripanju amortizerjev. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 11:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Vedno. Ker imam skozi vklopljenega, izklopim ga edino med vožnjo, ko poslušam, če kaj poka v avtomobilu.
Brez radia v avtu ne morem. Samo, da nekaj igra. |
Enako kot ti le da imam prizganega,da ne slisim ce kaj poka  _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smatjaz Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33 Prispevkov: 846 Aktiv.: 3.57
|
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 5:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko dam kontakt v avtu se vklopi radio . Poslušam 99.999% samo radijske postaje in še to zadnje čase samo eno. Le redko, če je tam kaj "zateženega" preklopim drugam.
Lp M. _________________ Električni aparati delujejo na dim ... ko dim iz njih uide ... ne delujejo več! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni