|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
strobos Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19 Prispevkov: 726 Aktiv.: 3.06 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 3:37 am Naslov sporočila: Startup.s napaka |
|
|
Pozdrav,
ko dam build target, mi Keil uVision javlja napako: Startup.s: Error: A0594E: stjan\Application Data
Kaj imam narobe nastavljeno oz. v čem je problem? Uporabljam LPC2148 in primere in nastavitve, ki so včasih delale. Sem še kaj pozabil nastavit?
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
strobos Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19 Prispevkov: 726 Aktiv.: 3.06 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 9:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko sem oddajal sporočilo, mi ga forum ni sprejel in sem večkrat poskusil in ni šlo. Ko sem potem pogledal na forum pa tudi ni bilo sporočila na forumu - ne vem kje je bila napaka in kako to, da je potem vsa sporočila sprejelo.
Tale error pa sem ugotovil, da je zaradi prestarega uVisiona, zato sem potegnil novega in napake ni več.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.91 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Dec 18, 2008 1:29 am Naslov sporočila: |
|
|
strobos je napisal/a: |
Ko sem oddajal sporočilo, mi ga forum ni sprejel in sem večkrat poskusil in ni šlo. Ko sem potem pogledal na forum pa tudi ni bilo sporočila na forumu - ne vem kje je bila napaka in kako to, da je potem vsa sporočila sprejelo. |
Mislim, da sem ene 5 enakih sporočil zbrisal jaz. Pustil sem le tega. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni