www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Tale je bil menda eden prvih

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> ARM arhitektura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.91
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 24, 2008 10:53 pm    Naslov sporočila:  Tale je bil menda eden prvih Odgovori s citatom

Ali ve kdo kaj več o tej zverini ?

danes sem ga odspajkal z enega vezja.

SANY0008 (Large).JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  118.04 KB
 Pogledana:  9 krat

SANY0008 (Large).JPG

dragoon
Član
Član

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2007 21:51
Aktiv.: 2.04
Kraj: Trojane

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 24, 2008 11:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kolikor vem prvi niso bili nevem kaj.. ok, za tiste čase že. lahko pripnem predavanja profesor muniha, o razvoju arm jedra.

kako zaboga si tole odlotal?? saj se mu nikjer nič ne vidi!?

VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 24, 2008 11:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dragoon je napisal/a:
kolikor vem prvi niso bili nevem kaj.. ok, za tiste čase že. lahko pripnem predavanja profesor muniha, o razvoju arm jedra.

kako zaboga si tole odlotal?? saj se mu nikjer nič ne vidi!?

Če se profesor s tem, da predavanja pripneš strinja bo dobrodošlo.

Koko sem odlotal ? haha. Imam še enega za odlotat. Lahko prideš gledat, ga bom prihranil...

frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.36
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 24, 2008 11:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole?

sa110TechMan.pdf
 Opis:
Digital Semiconductor SA-110 Microprocessor Technical Reference Manual

Download
 Ime datoteke:  sa110TechMan.pdf
 Velikost datoteke:  380.16 KB
 Downloadano:  12 krat

EBSA110_sasd.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  EBSA110_sasd.pdf
 Velikost datoteke:  602.42 KB
 Downloadano:  3 krat

sa110em.pdf
 Opis:
Digital Semiconductor SA-110 Microprocessor Evaluation Board
Reference Manual

Download
 Ime datoteke:  sa110em.pdf
 Velikost datoteke:  1.1 MB
 Downloadano:  6 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 25, 2008 12:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole bo, ja. Edino kar me moti je StrongARM jedro. kakšna je razlika ?
dragoon
Član
Član

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2007 21:51
Aktiv.: 2.04
Kraj: Trojane

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 25, 2008 12:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

v bistvu so predavanja oz zapiski javni. tukaj, pod naslovom ARM-splošno. v bistvu ni nič posebnega, samo na hitro pregled vseh različic jedra. na samih predavnjih je povedal nekaj več, vendar pa tistih zapiskov nimam. mogoče ima kdo drug?

ja, res bi moral enkrat k tebi na obisk, samo divača,.. mogoče ob kaki drugi priliki. vsekakor pa bi rad videl odlotavanje take živine.. a to celega segreješ z vročim zrakom ali kako? z navadnim lotkolmom in rineš spodaj žiletko pod odlotane pine da se ne primejo nazaj? to sem enkrat poskušal, pa bolj neuspešno...
aja, hud intervju v SE Very Happy sem se kar nasmejal..

LP

frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.36
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 25, 2008 12:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nisem še delal z njim, je pa kot kaže Linux kar lepo portan gor.

Btw. Darko v bistvu so mi veliko bolj všeč take majhne žverce, kot si mi jo poslal zadnjič po Mirkotu - hvala za tisto.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 25, 2008 12:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dragoon je napisal/a:

ja, res bi moral enkrat k tebi na obisk, samo divača,.. mogoče ob kaki drugi priliki. vsekakor pa bi rad videl odlotavanje take živine.. a to celega segreješ z vročim zrakom ali kako?
Ja segrejem na vroč zrak in ko je dovolj vroče ga poberem s pinceto. Ni nevarnosti pregretja, saj pri strojnem spajkanji SMD-jev še bolj trpi.

dragoon je napisal/a:
aja, hud intervju v SE Very Happy sem se kar nasmejal..

Me veseli, da sem te nasmejal. No na moje veselje je vse res.

VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 25, 2008 12:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Nisem še delal z njim, je pa kot kaže Linux kar lepo portan gor.

Btw. Darko v bistvu so mi veliko bolj všeč take majhne žverce, kot si mi jo poslal zadnjič po Mirkotu - hvala za tisto.

Ja najhujši je pravzaprav elektrolit 25 F !!
Imam pa še kar nekaj primerkov, tako, da če imaš potrebo.....

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> ARM arhitektura Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni