www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Telefonske "predštevilke" držav
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.30
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 4:02 pm    Naslov sporočila:  Telefonske "predštevilke" držav Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Vse skupaj je mogoče malo butasto, ampak za mene resen problem. Laughing Rolling Eyes
Sicer sem našel eno spletno stran z državnimi kodami, ampak mi kaj veliko ne pomaga.

O čem se sploh gre - moram poklicati v ZDA, pa ne znam Mad Embarassed Natančneje moram poklicati v Pontotoc, Mississippi, United States. Telefonska pa je 622 297 6295. In ne morem! Confused

Na strani sem našel tole navodilo:
United States country code: 1*
Mississipi city code: 601

To call Mississippi you will need to dial: Exit country code + 1* + City code + The Number
99~00 + 1* + 601 + 622 297 6295

Ampa ne gre. Bilo katero kombinacijo poiskusim, mi mobitel reče da številka ne obstaja, stacionarni pa tit tit tit.

Sigurno ima nekdo iskušnje s tem! Prosim pomoč!

Hvala!

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 19.96

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 4:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

+16016222976295 bi naj bilo, če prav razumem sistem.
Tisti 99~00 pomeni izhodno št iz države, ki je pri nas 00 ponekod pa 99 in jo lahko kot univerzalno zamenjaš samo s +.
Tako naj bi bilo +16016222976295 enakovredno 0016016222976295.
Naročnik pa v tem trenutku ne sprejema klicev Cool
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.26
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 4:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa na mail ne odgovarja?

fuseman@hughes.net Wink

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 4:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala, deluje. Kako pa veš da ne sprejema klicev?

Ej čakaj malo kako pa vesta njegov mail? Shocked Ne, ne odgovarja Wink Zato ravno...

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 19.96

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 5:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nizakaj Wink

Zaradi nekaterih lenih uporabnikov tukaj pa moramo trenirati uporabo kristalne krogle in telepatije, pa si nam dal predmet za praktično vadbo Cool
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.58
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 6:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
...
Ej čakaj malo kako pa vesta njegov mail? Shocked Ne, ne odgovarja Wink Zato ravno...

LOL... si že slišal za google? Very Happy http://cgi.ebay.com/Educational-Guide-on-use-of-visco-fuse-or-cannon-fuse_W0QQitemZ320324679591QQcmdZViewItemQQimsxZ20081212?IMSfp=TL081212164001r26221

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NeoTO je napisal/a:
program_er je napisal/a:
...

LOL... si že slišal za google? Very Happy http://cgi.ebay.com/Educational-Guide-on-use-of-visco-fuse-or-cannon-fuse_W0QQitemZ320324679591QQcmdZViewItemQQimsxZ20081212?IMSfp=TL081212164001r26221

Hehe, ravno tam sem slišal za njega! Rabim en kolut 100 foot (~38m) Visco vžigalne. Sem jo iskal pa klical že skoraj vsepovsod v Sloveniji, pol pa se na eBay spomnim. Na maile pa noče odgovarjat pa ga morem poklicat!

Ma ne sprejema klicev! Ja kdaj pa jih potem sprejema?! A ve kdo koliko je v tistem kraju ura?

podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.26
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

9:12 zjutraj

Pa kaj si ga klical sredi noči Smile
Nazaj na vrh
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.83
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

-6 ur.
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

podboj je napisal/a:
9:12 zjutraj

Pa kaj si ga klical sredi noči Smile

Hja, piše:
Call between: Everyday: 24 Hours

Oni imajo uro UTC-6, mi pa imamo uro UTC+1, torej so oni 7 ur za nami? ali imamo mi uro UTC+-0?

dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.48
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če si predstavljaš svet kako se vrti je logično,da so oni za nami Wink

P.S: Kliči sedaj Wink

program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem, enako. Ne sprejema klicev Confused Mad Rolling Eyes
GJ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Nov 2006 15:51
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naloži si SKYPE.
Za 10€ boš govoril kar nekaj časa, če imajo tudi oni Skye potem bo celo zastonj.
Cene so tukaj: http://www.skype.com/intl/en/prices/
oziroma tukaj: http://www.skype.com/intl/en/prices/callrates/

LP GJ

Nazadnje urejal/a GJ Pet Dec 26, 2008 7:49 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

GJ je napisal/a:
Naloži si SKYPE.
Za 10€ boš govoril kar nekaj časa, če imajo tudi oni Skye potem bo celo zastonj.
Cene so tukaj: http://www.skype.com/intl/en/prices/

LP GJ

Imam Skype Wink Samo mi trenutno PayPal račun ne deluje pa sem izbral da bom nakazal v banki... To pa traja pol od 3-7 dni da mi "priznajo".

GJ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Nov 2006 15:51
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
Imam Skype Wink Samo mi trenutno PayPal račun ne deluje pa sem izbral da bom nakazal v banki... To pa traja pol od 3-7 dni da mi "priznajo".

Ma drugače boš plačal k bedak..

Lep večer..
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni