|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VIDIBER Član

Pridružen-a: Ned 23 Mar 2008 0:20 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.22 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Sob Jan 03, 2009 7:08 pm Naslov sporočila: Program za ustvarjanje DVD filmov |
|
|
Pozdravljeni,
Prosil bi za kakšen nasvet glede sledečega problema:
Z mini DV kamero posnamem veliko filmčkov, ki pa jih v tem trenutku zelo težko spravim v DVD obliko. Preko povezovalnega kabla FIREWIRE jih sicer spravim na osebni računalnik, toda razen tovarniško priloženega osnovnega programa, nimam nobenega priročnega programa za oblikovanjem teh posnetkov v filmček. Windows movie maker je sicer dokaj priročen, toda rad bi kaj boljšega, z več možnostmi. (prehodi, besedila, spremna glasba....). V tem mi nikakor ne uspe posneti boljše kakovosti filma, kaj še le DVD izvedbe! Baje da obstaja nekaj dobrih brezplačnih programčkov za to??
Vnaprej lepa hvala za pomoč! _________________ Ne sanjaj življenja, živi sanje!
Lp Vidiber |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pivolcan Član

Pridružen-a: Sob 27 Dec 2008 16:05 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.08 Kraj: Maribor - Hoče - Pivola
|
Objavljeno: Sob Jan 03, 2009 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bom poskusil poiskat pro program ,nekje med številnimi CD-ji doma.Če ni sila ,boš malo počakal,kajti sem precej zaseden pri Zlati lisici.Lahko mi pošlješ ZS,po tekmi ,da ne bi slučajno pozabil. _________________ Lp Milan
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sob Jan 03, 2009 7:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej za samo obdelavo videa je eden izmed boljših VirtualDub, ki je poeg vsega še brezplačen. Dobiš en kup vtičnikov. Za pripravo DVD pa rabiš "Authoring" program. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.55 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Jan 03, 2009 9:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabi Pinnacle. klik _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 12:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Za moje potrebe je Nero Vision čisto dovolj..  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vidicdarko Član

Pridružen-a: Pet 19 Sep 2008 19:52 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.11 Kraj: Predmeja
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 12:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz ima Adobe premiere 2. Dobil sem ga na netu. Malce je zahteven, ko se ga pa naučiš, je odličen.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.09 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 1:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj najdeš vse potrebno |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.41 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 2:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz ponavadi ustvarjam z Ulead DVD MovieFactory programom. Slabost: ni free . Omogoča vse kar si naštel, da potrebuješ. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VIDIBER Član

Pridružen-a: Ned 23 Mar 2008 0:20 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.22 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zahvala velja vsem. Bom poiskusil prav vse od tega. Res hvala še enkrat.
O rezultatih vas obvestim kasneje. _________________ Ne sanjaj življenja, živi sanje!
Lp Vidiber |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni