www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Telefonske "predštevilke" držav
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.30
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 5:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, poslušaj... saj mi oni niso prej odgovorili. Dokler nisem pisal direktorju, ne pomoči ali prodaji... Laughing

Bom že kako. Še sreča, da ata pozna enega, ko je pri teh rudnikih zraven... Bom videl, kaj se da narediti.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Obelix
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59
Aktiv.: 9.02
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj bi pa ti počel z vžigalno vrvico ?

LpA
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmmm. Delal poiskuse, električni vžig, v glavnem mešal elektroniko z vžigalno. Z njo se da početi marsikaj. Za mene je edina pirotehnična stvar, ki je bi rad imel veliko in ima nek efekt... Rolling Eyes Rolling Eyes

Lepo gori, ne poka, ne kadi se (preveč)... Rolling Eyes

Pa doma imam še nekaj mini (brez kakih pokov ali podobnega) pirotehničnih stvari in nekaj "domačih", ki bi jih lahko varno preiskušal.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
StricGeza
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53
Aktiv.: 4.71
Kraj: Gradišče pri Divači

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er
mogoče boš izdelal

Obelix
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59
Aktiv.: 9.02
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No ja. Saj te razumem.

V tvojih letih sem tudi delal poskuse (ne poiskuse)....

Danes sem prav vesel da imam še vseh 20 prstov. Wink

Ne bom ti pridigal o varnostnih ukrepih. Ti pa svetujem ZAŠČITNA OČALA.

Pri poškodbah oči, ni popravnega izpita.

LpA
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

StricGeza je napisal/a:
program_er
mogoče boš izdelal

Pa veš da sem to našel pred kakima 2 tednoma, pa sem skoraj šel izdelat... Laughing Mogoče kdaj! Samo smodnika mi ni za doma delat... Kako kilo mogoče največ Laughing

Obelix je napisal/a:
No ja. Saj te razumem.
Ne bom ti pridigal o varnostnih ukrepih. Ti pa svetujem ZAŠČITNA OČALA.

Pri poškodbah oči, ni popravnega izpita.

Vem. Z opremo, s katero delam jaz, dela malokateri hobi najstniški kemik. Halja, rokavice, "gas maska" čez cel obraz, kapa, škornji,... Celi sem zadelan. Mogoče kaj vzamem celo preveč resno. Mislil sem celo izdelati robotsko roko za epruvete, ker sprva nitroglicerina nisem upal sam delati Confused

sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 1:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
Mislil sem celo izdelati robotsko roko za epruvete, ker sprva nitroglicerina nisem upal sam delati Confused

Ufff.. spremeni si nick name ! Manic Miner bi ti bolj pristajalo.
Nazaj na vrh
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.33
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 9:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala bogu, da sem doma na drugem koncu Pohorja. Twisted Evil
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 5:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Z eksplozivi se ne ukvarjam več! Niti me ne veseli več! In sem končal s tem... Wink

Vžigalna je pa drugo... Rolling Eyes Mad Ona je meni že sama po sebi "kul". Samo da imam vžigalno... Laughing Rolling Eyes

Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 32.96
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 5:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarkoM je napisal/a:
Hvala bogu, da sem doma na drugem koncu Pohorja. Twisted Evil
Jaz pa sem pod njim! Strah ima velike oči.... Shocked
Vsak dan gledam če že ni njihova kmetija kje tu v dolini ali na Dravskem polju. Wink

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.42
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 08, 2009 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rahlo offtopic:

Mogoče kdo pozna telefonsko številko +441132970978 ?

Večkrat me kličejo ponavadi ko sem na malci pa ne slišim. Če kdo ve naj mi pove...
Nazaj na vrh
DrRogla
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 18:00
Aktiv.: 1.41
Kraj: Hrastnik, Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 08, 2009 11:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Možno da je to iz Anglije. Podobna cifra kliče iz Farnella Very Happy
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.42
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 08, 2009 12:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Anglija je že. Samo iz Farnella nisem naročal nič.

Edit: Sem se pa registriral. Me je dobila "prijazna gospa" Cool in mi ponudila, da mi lahko na email pošlje plačilne pogoje. Čakam Smile
Nazaj na vrh
valsvet
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2009 22:57
Aktiv.: 0.05

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 08, 2009 11:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

...telefonska je Farnellova....

...plačilni pogoji so:
Farnellov račun
Trgovalni račun
Kreditna kartica
predplačilo

Lp

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni