www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Dakar 2009
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Perhan
Član
Član

Pridružen-a: Sre 12 Mar 2008 20:04
Aktiv.: 0.91
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 10:37 am    Naslov sporočila:  Dakar 2009 Odgovori s citatom

Živjo,

Ali kdo bolj podrobno spremlja letošnji Dakar?
Kot vidim očitno letos prvič divjajo po J Ameriki. Shocked Lanski se mi zdi da je odpadel.
Letošnji Dakar bo še posebej zanimiv saj tekmovalci spoznavajo popolnoma nov teren.

Naš Stanovnik se je očitno zopet dobro pripravil. Na prvih treh etapah je sicer zaradi tehničnih okvar po skupni razvrstitvi na dobrem 16. mestu. Držimo pesti in navijajmo gas zanj. Very Happy Škoda ker vozi sam od Slovencev.

Še nekaj takšnih in drugačnih povezav:
Offical page
Yahoo! Eurosport
VW
Sam spremljam Dakar bolj ljubiteljsko in sanjaško kako bi tudi sam divjal po brezpotju. :bonk:

Kako vi spremljate to dirko? No, malo se razpšite! Prilepite kakšen link ali fotko. Pokomentirajte aktualno dogajanje.

p.s.
Ali je kdo že kdaj kupoval v Dakar online store? Se mi zdijo kar zanimive majice in kape. Wink

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.50

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 11:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nas Stanovnik vedno uredi dopust zase za avanturo Dakar, za Krambergerja ga pa ni, ko je kaksno evropsko prvenstvo ali kaj podobnega ... Saj ne, a bi bil Robert Kramberger kaksen hud car, a je vsaj primerljiv s Stanovnikom (v svojem sportu seveda). To mi zmanjsa interes za ze tako obskuren sport (voznja preko puscave).
Umnik
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52
Aktiv.: 4.03
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 12:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kramberger mora, namesto da bi treniral za olimpijske igre, na misijo v Afganistan... Rolling Eyes

Sicer pa:
Stanovnik je prvo etapo prevozil brezhibno in končal na tretjem mestu. V drugi etapi je zapeljal na podrto ograjo, zaradi česar se mu je med kolo zapletla žica, končalo se je s padcem in končnim 26 mestom. Včeraj je imel težave z motorjem, tako da je lahko vozil samo okrog 120km/h, končal pa na... 19. mestu?
Nazaj na vrh
Perhan
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 1:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ima Stanovnik letos kakšno večjo posodbitev opreme kot pretekla leta?
Nazaj na vrh
Umnik
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 1:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Letos nisem toliko spremljal, edino kar sem nekje prebral je, da ima s seboj zaradi precejšnjih razlik v nadmorski višini eno torbico različnih šob (vplinjač meša bencin in zrak).
Sicer pa na takih dirkah velja pravilo manj je več Wink
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.27
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 11:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
Saj ne, a bi bil Robert Kramberger kaksen hud car, a je vsaj primerljiv s Stanovnikom (v svojem sportu seveda). To mi zmanjsa interes za ze tako obskuren sport (voznja preko puscave).

Malo off topic me zanima kdo je ta Robert Kramberger.

Sicer za Stanovnika sem že slišal za tega pa ne vem kdo je in s kakšnim športom se ukvarja. Very Happy

LP Srečko

Umnik
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 11:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

En najboljših slovenskih amaterskih boksarjev, večkratni državni prvak.
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.50

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 1:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa vojaski svetovni prvak izpred par let.

Od takrat se mi zdi, da gre njegova forma samo se navzdol in pri temu zagotovo ne pomaga, da njegov sef (Stanovnik je hkrati predsednik boksarske zveze in vodja sportne enote SV, kjer sluzi tudi Kramberger) za druge ne poskrbi enako, kot zase, kar se tice priprav in tekmovanj.

V glavnem: nimam pretirano dobrega mnenja o Stanovniku, zelo skrbi zase, to je pa tudi vse, zato me njegov "sport" ne zanima prevec.

nostromo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Dec 2005 18:19
Aktiv.: 1.06
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 8:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sicer ne dvomim v stanovnikove izkušnje, ki si jih je nabral tekom let udeleževanja v raliju. Ko pa sem pred božičem gledal oddajo svet na kanalu A in so ga snemali, kako "trenira" z motokros motorji po neki bližnji grapi, po gozdu, po potoku, mi je pa kar varovalke ven vrglo...V zakonu piše, da se po naravi ne smeš voziti z motoriziranimi vozili, njega pa snemajo, pa predstavljajo kakšen "lisjak" je, pa koliko trenira, pa oh in sploh...
Le kaj si je ob tem prispevku mislila mladina. Da če se goniš po grapah, si pa car in greš lahko na rali ??

Tudi kakšnim novinarjem bi morali odvzeti "licenco"!!

LP
Nazaj na vrh
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.33
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 9:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nostromo je napisal/a:
V zakonu piše, da se po naravi ne smeš voziti z motoriziranimi vozili...

Question
Nazaj na vrh
boriskozjan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23
Aktiv.: 4.72
Kraj: Šmarje pri Jelšah

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 10:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

a pol je treba traktorje tudi ukinat al kako? Laughing Laughing Laughing

Nazadnje urejal/a boriskozjan Sre Jan 07, 2009 4:32 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Umnik
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 10:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nostromo je napisal/a:
...gledal oddajo svet na kanalu A...
...novinarjem bi morali odvzeti "licenco"!!
LP

Malo sem iztrgal iz konteksta in povedal, kaj si mislim o oddaji Wink
Nazaj na vrh
Perhan
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 4:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žal je Dakar že terjal prvo smrtno žrtev. Smrtno se je ponesrečil Pascal Terry.
Več na si lahko preberete na RTVSLO.
Nazaj na vrh
nostromo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Dec 2005 18:19
Aktiv.: 1.06
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 5:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Marko M in Boriskozjan

JA !!
Ne vem kaj je tako čudnega... A bi bila vidva vesela, če bi se vajin sosed s Fendt-om vozil po vajinem vrtu?!?!?!?
Nazaj na vrh
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.33
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2009 5:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nostromo je napisal/a:
Marko M in Boriskozjan

JA !!
Ne vem kaj je tako čudnega... A bi bila vidva vesela, če bi se vajin sosed s Fendt-om vozil po vajinem vrtu?!?!?!?

Ne vem kakšno vezo ima moj vrt in zakon, ki ga ti navajaš. Jaz se lahko z mojim Fendtom vozim po mojem vrtu in mojem gozdu kolikor me je volja. Po čigavi lastnini se pa vozi Stanovnik pa ne vem.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni