|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dejanh Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 20:43 Prispevkov: 34 Aktiv.: 0.17 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pon Dec 29, 2008 4:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
O škodljivosti mobilnikov bi se dalo še in še razglabljat. Moje mnenje pa je, da je že tako v zraku prisotnega več drugega sevanja, ki še bolj vpliva na zdravje ljudi. Res pa je, da bi z pravilno uporabo mobitelov lahko zmanjšali vpliv sevanja (z omenjene naprave) na posameznika.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ilovardavid Član

Pridružen-a: Pon 05 Jan 2009 18:31 Prispevkov: 14 Aktiv.: 0.07 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2009 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem gledal v šoli en posnetek pa ne vem več kak je naslov.
Vem le to da je dalo 10 ljudi mobitele drug t+zraven drugega pol so pa koruzo za kokice natresl pa so se ne vem v kolkšnem času naredile kokice... _________________ LP.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
1OVER0 Član

Pridružen-a: Sob 01 Dec 2007 14:06 Prispevkov: 254 Aktiv.: 1.19 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2009 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
ilovardavid je napisal/a: |
Sem gledal v šoli en posnetek pa ne vem več kak je naslov.
Vem le to da je dalo 10 ljudi mobitele drug t+zraven drugega pol so pa koruzo za kokice natresl pa so se ne vem v kolkšnem času naredile kokice... |
Kokice so se že mogoče naredile, samo ne verjamem da zaradi mobitelov. Po mojem je šlo za kak trik. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2009 12:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem gledal te posnetke in mi res ni jasno kako za vraga so to naredili?
Ali je vse to montaža ali pa so uporabili kakšen magnetron pod mizo...  _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ticla Član

Pridružen-a: Sob 15 Dec 2007 22:52 Prispevkov: 440 Aktiv.: 2.06 Kraj: Župečja vas
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peter Član

Pridružen-a: Sre 30 Jun 2004 12:55 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Pod krvavcem nekje
|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2009 5:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
No ker smo bili v službi nekoliko radovedni smo izvedli poizkuz z mobitelom.
V krog smo postavili 6 mobitelov ter na vse klicali. Po nekaj minutah ni bilo upeha.
Tako da si nismo mogli postreči s sveže pečenimi kokicami škoda.
 _________________ Vse se da pokvarit, le če se dovol časa ukvarjaš z njo!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Ned Jan 11, 2009 1:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Danes em na A kanalu videl ta posnetek. Še pred tem sem bil prepričan o tem da se tu uporablja trik.
Ampak...
Kateri pametnjakovič pa bi bil poleg tega vključenega magnetrona? Še bolj pa, kateri bi si upal poleg tega postaviti GSM aparat? Kot kaže so si nekateri upali in prevarali občinstvo  _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni