|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2009 9:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dakar 2009!
ima letos že prvo smrtno žrtev! _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nostromo Član

Pridružen-a: Sob 24 Dec 2005 18:19 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.06 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2009 4:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
"Po čigavi lastnini se pa vozi Stanovnik pa ne vem."
Potem pa ne komentiraj...
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2009 4:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
nostromo je napisal/a: |
"Po čigavi lastnini se pa vozi Stanovnik pa ne vem."
Potem pa ne komentiraj...
LP |
Poglej, jaz sem samo komentiral tvojo izjavo, da se z motoriziranimi vozili ne smeš voziti po naravi. Nič kaj drugega. Samo pokaži mi ta (člen) zakon.
Če bi to držalo, potem bi moral jaz konja navadit za delo na kmetiji. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matijap Član

Pridružen-a: Sob 05 Jun 2004 23:24 Prispevkov: 230 Aktiv.: 0.97 Kraj: Žirovnica, LJ
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nostromo Član

|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2009 7:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
3. člen, 6 točka: Mogoče pa Stanovniku dovolijo urejanje vodotokov...
4. člen
"Na gozdnih cestah in na cestah z makadamskim voziščem v gozdnem prostoru ...je prepovedano...uporaba za testne in kros vožnje, športne, tekmovalne in reklamne vožnje..."
Že po cesti je prepovedano, kaj šele po gozdu, po potoku...
Hvala Matijap!
MarkoM: Bolje, da nehaš...
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2009 8:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
nostromo je napisal/a: |
V zakonu piše, da se po naravi ne smeš voziti z motoriziranimi vozili... |
Moram še enkrat citirati.
motoriziranimi vozili
To mi je padlo v oči, kar bi v praksi pomenilo, da ne smem uporabljati traktorja. Samo v ta stavek sem se vpiknil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nostromo Član

|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2009 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM: Toneš vse globlje in globlje...Matija ti je lepo namignil, da preberi uradni list. Samo zate copy-paste.
Na območju Republike Slovenije je v naravnem okolju prepovedano voziti, ustavljati, parkirati ali organizirati vožnje z vozili na motorni pogon in s kolesi.
Tvoj Fendt se pa pelje na...?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.93 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Čet Jan 08, 2009 10:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
tole bo verjetno romalo v smeti pa vendar:
primer:
če ti ptiči uničijo vinograd ti lovci nič ne plačajo, če nimaš vsaj treh (ali 4?) različnih plašilcev.
po drugi strani pa je načelo "dobre kmetijske prakse", da se ptičev ne sme plašiti, ker mislim da potem ne dobiš subvencijvsaj mislim, da je tako
pa se vprašaj (kar po domače) kdo je tukaj bedak? seveda s tem ne mislim nobenega tukaj
lahko ti zatrdim samo nekaj: tisti, ki je tak zakon napisal ne ve kaj je ptič in verjetno ni še videl vinograda!
lp _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.88 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 2:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Tema je postala totalno offtopic !  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni