www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Plastična cev 12 do 15mm

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 12:45 am    Naslov sporočila:  Plastična cev 12 do 15mm Odgovori s citatom

Iščem okroglo plastično cev z notranjim premerom Ø 12 do 15mm, ki mora biti prozorna ali pa malo mat (mlečna), dolžine vsaj 80cm. Debelina stene je lahko 1 do 5mm.

Uporabna bi mi bila tudi polokrogla, trikotna ali celo kvadratna oblika preseka od katerih bi morala imeti vsaj ena stranica dimenzijo 12 do 15mm.

Če ima slučajno kdo kaj podobnega doma ali pa ve kje kupiti ... Smile
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gkrusi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22
Aktiv.: 3.72
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 12:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kake trgovine z akvaristiko bi znale imet. Ponavadi imajo prozorno zelene cevi, se pa pojavijo tudi sivo prozorne podobnega premera.
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 1:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aja, sem pozabil napisat ... mora biti iz trde plastike ali tudi stekla, da jo vodoravno fiksiram na vsaki strani in pri tem ostane ravna.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gkrusi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22
Aktiv.: 3.72
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 1:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:
Aja, sem pozabil napisat ... mora biti iz trde plastike ali tudi stekla, da jo vodoravno fiksiram na vsaki strani in pri tem ostane ravna.

Verjetno misliš, da sem mislil tiste navdne gumijaste cevi?
Imajo tudi plastične, namenjene predvsem za razpršitev vode iz filtra pod rahlim pritiskom, ob izlivu v akvarij... se namenjene fiksiraju samo na dveh mestih in nato same stojijo v zraku. Res pa niso pretirano trde, plastika pač.

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70815.23

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 1:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.82
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 9:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Steklene boš sigurno dobil v MiKro Polu v mariboru pa cene imajo kar ugodne

http://www.mikro-polo.si/prodajni_program/kemija/steklovina/index.html

za plastične pa ne vem

program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.33
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 9:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, pri Mikro-Polo sem že sam kupoval steklene cevke.

Katalog, stran 49/50

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.82
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 9:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim da so na tej strani vse gibke cevi. Mislil sem surove steklene cevi ki jih imajo steklopihači ( ker ti lahko naredijo steklovino po naročilu ) jaz konkretno sem naročeval epruvete 25,4 premer/ 2,5mm. In ti te reči izdelajo iz metrskih cevi.
clownfish
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05
Aktiv.: 3.23
Kraj: Povir / Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 10:47 am    Naslov sporočila:  Re: Plastična cev 12 do 15mm Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:
Če ima slučajno kdo kaj podobnega doma ali pa ve kje kupiti ... Smile

Acryltech Pečenko.. imajo pleksi cevi, ki so različnih dimenzij, so precej drage in imajo kar debelo steno. Najbolje, da jih mede tednom pokličeš in se pozanimaš kaj ponujajo. Cev lahko kupiš že odrezano na poljubno dimenzijo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni