www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Qstarz GPS travel recorder

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kavelj22
Član
Član

Pridružen-a: Tor 23 Jan 2007 23:56
Aktiv.: 2.08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 09, 2009 7:39 pm    Naslov sporočila:  Qstarz GPS travel recorder Odgovori s citatom

Pozdravljeni.

Kot prvo nimam pojma o navigaciji tako da se opravicujem ce bom spraseval traparije:)
Dobil sem Qstarz GPS Travel Recorder. Vsem sem instaliral in vse se je normalno povezalo z racunalnikom. Sedaj pa se mi poveze z racunalnikom preko bluetooth povezave receiver pa se ne poveze z sateliti in nevem kaj bi lahko bilo narobe.

Hvala,lp!

aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.22
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 09, 2009 7:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

com port, baud rate...malo preveri...pa ne bodi v hiši, pojdi na plano... Wink
searider
Član
Član

Pridružen-a: Sre 09 Apr 2008 23:12
Aktiv.: 0.33
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 09, 2009 9:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot je že aljoš-a odgovoril boš moral iti na prosto izven prostora, pa da nisi ravno nekje med visokimi bloki..

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kavelj22
Član
Član

Pridružen-a: Tor 23 Jan 2007 23:56
Aktiv.: 2.08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 11:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Res je cudilo me je zato ker ko sem ga prvic priklopil se mi je takoj povezal z sateliti tudi znotraj hise potem pa ne vec zato sem milsil da je kaj drugega narobe. Mogoce sem imel sreco.
Drugace pa ker imam Sonyericsson k800i, sem sedaj nalozil Navi4all in moram povedati da je zadeva sicer enostavna ampak zgleda kar zanimivo in me tudi po teh okoliskih manjsih krajih kjer sem doma pripelje tocno do doma. In tudi drugace se zadeva poveze brez problema in zelo hitro prakticno brez kakrsnegakoli cakanja.

Hvala, LP!

elko
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 03 Maj 2006 1:02
Aktiv.: 0.01
Kraj: Ptuj-okolica

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 09, 2009 11:47 pm    Naslov sporočila:  tomtom Odgovori s citatom

kavelj22 je napisal/a:
Res je cudilo me je zato ker ko sem ga prvic priklopil se mi je takoj povezal z sateliti tudi znotraj hise potem pa ne vec zato sem milsil da je kaj drugega narobe. Mogoce sem imel sreco.
Drugace pa ker imam Sonyericsson k800i, sem sedaj nalozil Navi4all in moram povedati da je zadeva sicer enostavna ampak zgleda kar zanimivo in me tudi po teh okoliskih manjsih krajih kjer sem doma pripelje tocno do doma. In tudi drugace se zadeva poveze brez problema in zelo hitro prakticno brez kakrsnegakoli cakanja.

Hvala, LP!

Probaj še tomtoma zares odlično dela
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni