|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kavelj22 Član

Pridružen-a: Tor 23 Jan 2007 23:56 Prispevkov: 465 Aktiv.: 2.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 7:39 pm Naslov sporočila: Qstarz GPS travel recorder |
|
|
Pozdravljeni.
Kot prvo nimam pojma o navigaciji tako da se opravicujem ce bom spraseval traparije:)
Dobil sem Qstarz GPS Travel Recorder. Vsem sem instaliral in vse se je normalno povezalo z racunalnikom. Sedaj pa se mi poveze z racunalnikom preko bluetooth povezave receiver pa se ne poveze z sateliti in nevem kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala,lp! _________________ Živleje ni potica, življeje je črn kruh. Bul ga šparaš bul je suh. Zato pa kr na mizo žjim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 7:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
com port, baud rate...malo preveri...pa ne bodi v hiši, pojdi na plano...  _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
searider Član

Pridružen-a: Sre 09 Apr 2008 23:12 Prispevkov: 70 Aktiv.: 0.33 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 9:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot je že aljoš-a odgovoril boš moral iti na prosto izven prostora, pa da nisi ravno nekje med visokimi bloki..
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kavelj22 Član

Pridružen-a: Tor 23 Jan 2007 23:56 Prispevkov: 465 Aktiv.: 2.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 10, 2009 11:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Res je cudilo me je zato ker ko sem ga prvic priklopil se mi je takoj povezal z sateliti tudi znotraj hise potem pa ne vec zato sem milsil da je kaj drugega narobe. Mogoce sem imel sreco.
Drugace pa ker imam Sonyericsson k800i, sem sedaj nalozil Navi4all in moram povedati da je zadeva sicer enostavna ampak zgleda kar zanimivo in me tudi po teh okoliskih manjsih krajih kjer sem doma pripelje tocno do doma. In tudi drugace se zadeva poveze brez problema in zelo hitro prakticno brez kakrsnegakoli cakanja.
Hvala, LP! _________________ Živleje ni potica, življeje je črn kruh. Bul ga šparaš bul je suh. Zato pa kr na mizo žjim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elko Neznanec

Pridružen-a: Sre 03 Maj 2006 1:02 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ptuj-okolica
|
Objavljeno: Pon Feb 09, 2009 11:47 pm Naslov sporočila: tomtom |
|
|
kavelj22 je napisal/a: |
Res je cudilo me je zato ker ko sem ga prvic priklopil se mi je takoj povezal z sateliti tudi znotraj hise potem pa ne vec zato sem milsil da je kaj drugega narobe. Mogoce sem imel sreco.
Drugace pa ker imam Sonyericsson k800i, sem sedaj nalozil Navi4all in moram povedati da je zadeva sicer enostavna ampak zgleda kar zanimivo in me tudi po teh okoliskih manjsih krajih kjer sem doma pripelje tocno do doma. In tudi drugace se zadeva poveze brez problema in zelo hitro prakticno brez kakrsnegakoli cakanja.
Hvala, LP! |
Probaj še tomtoma zares odlično dela |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni