|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
rhondak Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 17:18 Prispevkov: 137 Aktiv.: 0.65 Kraj: Stari trg pri Ložu
|
Objavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:36 pm Naslov sporočila: visokosvetleče LED diode (smd ali navadne) |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me če je kdo že kdaj montiral v avtomobilsko armaturo visokosvetleče LED diode(za osvetlitev števcev), razmišljal sem da bi za osvetlitev armature dal modre led visokosvetleče led diode, ampak kakšne?, kje jih kupiti?, smd ali navadne?, razmišljal sem da bi dal smd visokosvetleče diode, ker ne svetijo v piko kot navadne LED. Pravzaprav vse kar veste od LED diodah, mi prosim povejte, da vem kako se odločit.
Pozna kdo koga, oz. če jih kdo prodaja, včasih sem poznal enega na bolhi, ampak sedaj več ne obstaja
Aja pa še nekaj, kaj če bi uporabil bolj hladno modro (belo modro) svetlobo za osvetlite števca v armaturi, saj bi tako bilo boljše videti števce kot pri navadni modri svetlobi. Kje jih dobiti
HVALA
VEČ GLAV VEČ ZELA _________________ VEČ glav, VEČ zela
|
 |
TECHNIC Član

Pridružen-a: Tor 31 Okt 2006 11:18 Prispevkov: 582 Aktiv.: 2.57 Kraj: Senovo
|
Objavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
Tisti na bolhi (če misliš tistega ki je imel vsega po vrsti) ima sedaj drugo stran, tudi ponudba je nekoliko manjša.
Stran: http://majstrledosvetlitev.blogspot.com/ (offtopic: pravkar opazil da ima tudi Seoul Acriche)
Mail: dvawolk+el (at) gmail.com
Za armaturko bi bile najbolj primerne PLCC-2, nevem pa kako bi to vgradil, ker je ohišje LED zelo majhno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rhondak Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 17:18 Prispevkov: 137 Aktiv.: 0.65 Kraj: Stari trg pri Ložu
|
Objavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja točno tega sem imel v mislih
hvala ti TECHNIC _________________ VEČ glav, VEČ zela
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni