www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

visokosvetleče LED diode (smd ali navadne)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
rhondak
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 17:18
Aktiv.: 0.65
Kraj: Stari trg pri Ložu

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:36 pm    Naslov sporočila:  visokosvetleče LED diode (smd ali navadne) Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Zanima me če je kdo že kdaj montiral v avtomobilsko armaturo visokosvetleče LED diode(za osvetlitev števcev), razmišljal sem da bi za osvetlitev armature dal modre led visokosvetleče led diode, ampak kakšne?, kje jih kupiti?, smd ali navadne?, razmišljal sem da bi dal smd visokosvetleče diode, ker ne svetijo v piko kot navadne LED. Pravzaprav vse kar veste od LED diodah, mi prosim povejte, da vem kako se odločit.

Pozna kdo koga, oz. če jih kdo prodaja, včasih sem poznal enega na bolhi, ampak sedaj več ne obstaja

Aja pa še nekaj, kaj če bi uporabil bolj hladno modro (belo modro) svetlobo za osvetlite števca v armaturi, saj bi tako bilo boljše videti števce kot pri navadni modri svetlobi. Kje jih dobiti

HVALA

VEČ GLAV VEČ ZELA

RhOndaK
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
TECHNIC
Član
Član

Pridružen-a: Tor 31 Okt 2006 11:18
Aktiv.: 2.57
Kraj: Senovo

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav!

Tisti na bolhi (če misliš tistega ki je imel vsega po vrsti) ima sedaj drugo stran, tudi ponudba je nekoliko manjša.

Stran: http://majstrledosvetlitev.blogspot.com/ (offtopic: pravkar opazil da ima tudi Seoul Acriche)

Mail: dvawolk+el (at) gmail.com

Za armaturko bi bile najbolj primerne PLCC-2, nevem pa kako bi to vgradil, ker je ohišje LED zelo majhno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
rhondak
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 17:18
Aktiv.: 0.65
Kraj: Stari trg pri Ložu

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja točno tega sem imel v mislih

hvala ti TECHNIC

RhOndaK
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni