www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Eno leto

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 12:22 am    Naslov sporočila:  Eno leto Odgovori s citatom

Glede na to, da je bilo leto 2008 prestopno je danes natanko eno leto kar server in s tem forum tečeta neprekinjeno.
To je zavidljivo velik čas.

Ne razumite narobe, ne hvalim se, zgolj opozarjam, da je z vsakim dnem večja možnost za težavo Laughing Laughing

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 12:35 am    Naslov sporočila:  Re: Eno leto Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
....
Ne razumite narobe, ne hvalim se, zgolj opozarjam, da je z vsakim dnem večja možnost za težavo Laughing Laughing

Ne kliči vraga... Sad

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
powr
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20
Aktiv.: 3.14
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 12:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vrag! Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.46
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 1:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm, 366 dni.. Pošteno Very Happy

Jaz svojega sistema ne morem prepričati da deluje 3 dni brez restarta.. A vse to odkar sta mi šla glavna dva diska Sad

Niti po formatu ne deluje več tako, kot bi moral Sad
Ah ja.. Bo potrebno iti na Linux Twisted Evil

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 8:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Volk. Katera distribucija pa teče tukaj?
Doma imam Debian, pa ga moram zaradi popravkov resetirati na cca vsake 2 meseca. Velikokrat menjajo kernel in zaradi kernela rabi restart.
Nazaj na vrh
JamesQ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Nov 2006 12:05
Aktiv.: 1.60
Kraj: Novo mesto/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 9:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni.

Vse čestitke in pohvale administratorjem tega foruma za to okroglo obletnico.

LDŽ

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.01
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 10:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Baraba Volk, pa ni povedal, da smo že pripravili komplet drugi HW, ki čaka, da pride na vrsto Smile
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 11:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

s55m je napisal/a:
Baraba Volk, pa ni povedal, da smo že pripravili komplet drugi HW, ki čaka, da pride na vrsto Smile

Ze zdaj je odzivnost super (razen ob polnoci -> backup baze ?), v katero smer bodo sle spremembe - vec prostora ?

Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 12:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pohvale tudi z moje strani. Very Happy

Ali je bil sinoči oziroma danes ob polnoči vzrok to, da je delalo takooopočasi.
Sem sinoči ko sem prišel iz službe pregledoval forum in že proti koncu strani po polnoči je pa kar na enkrat postalo neodzivno oziroma počasno, si moral čakati tudi po več kot minuto za odprtje strani in pa včasih je napisalo, da je potekel predvideni čas in napako.
No ker sem imel samo "spodnje" teme še za pregledat se mi ni več dalo čakat in sem šel spat.

No sedaj vidim, da se je "nekaj" dogajalo.

LP Srečko

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 12:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se dogaja vsako noc malce po polnoci Very Happy

Sem ze predlagal, da bi prestavili to orpavilo na kasnejsi (oz. zgodnejsi) cas, npr. ob 03:00:00 ali 04:30:00, ko vecina ljudi spi, a Frenki pravi, da je takrat gor vec uporabnikov kot ob polnoci Eh?

gkrusi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22
Aktiv.: 3.72
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 2:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:

Sem ze predlagal, da bi prestavili to orpavilo na kasnejsi (oz. zgodnejsi) cas, npr. ob 03:00:00 ali 04:30:00, ko vecina ljudi spi, a Frenki pravi, da je takrat gor vec uporabnikov kot ob polnoci Eh?

Laughing Jim pogosto delam družbo ob tako zgonjih urah. Veliko pa je vpisanih čez noč, pa niso aktivni, tako da mogoče le ne bi bilo slabo malo zamaknit ta čas.

Sicer pa vse pohvale administratorjem, za odlično skrb za forum.

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.01
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 8:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
s55m je napisal/a:

Ze zdaj je odzivnost super (razen ob polnoci -> backup baze ?), v katero smer bodo sle spremembe - vec prostora ?

Vec prostora in boljsi-hitrejsi HW, če se bo testiranje seveda obneslo. Več naj pa napiše Dare, če bo imel čas Smile.

tonic
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Dec 2005 17:48
Aktiv.: 0.77
Kraj: Loče

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 10:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bravo, res lepa doba...
Nazaj na vrh
MAAG
Član
Član

Pridružen-a: Čet 26 Jun 2008 14:18
Aktiv.: 0.86
Kraj: SG-MB

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 11:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bravo bravo Smile
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni