www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Labview -kje dobiti

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
trully1
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2003 20:20
Aktiv.: 0.91
Kraj: Železniki

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 23, 2005 10:35 am    Naslov sporočila:  Labview -kje dobiti Odgovori s citatom

Zdravo

Zanima me kje bi lahko dobil omenjeni program. Gledal sem na netu pa nisem odkril linka za download vsaj demo verzije.
Če ga ima kdo, ali mi ga lahko presname na CD in pošlje oziroma če je kakšna druga varianta naj pove. Ponudbe na ZS.

LP matjaž
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
strobos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19
Aktiv.: 3.06
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 23, 2005 6:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če si študent, si lahko kupiš študentsko verzijo za okoli 2kSIT, tam so štirje cd-ji z veliko primeri in dobrimi navodili in pa dve knjigici. Problem študentske verzije pa je, da ne moreš naredit .exe programa.

Lp
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.63
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 24, 2005 4:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

strobos, kje se dobi to za 2k ? Pri kakšnem zastopniku?
Jaz imam doma eno beta (menda nelegalno) verzijo, ki se je mislim znebit, ker ne dela najbolje... Sem jo dobil na faxu pri lab. vajah.

LP, aly.

strobos
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 24, 2005 7:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mi smo to lahko kupli na faksu, nam je asistent zrihtal, tak da je vse legalno in original račun smo dobili. Moja ni beta, je pa študentska-4. cedeji + dve knjigi in mnogo primerov in navodil-tudi v obliki kratkih filmov. Bom vprašal, če lahko dobiš-če bi rad imel?

Lp
Nazaj na vrh
trully1
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2003 20:20
Aktiv.: 0.91
Kraj: Železniki

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 8:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Strobos, se priporočam. Bi bilo zelo lepo.
Nazaj na vrh
smatjaz
Član
Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33
Aktiv.: 3.58

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 8:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Strobos,

priporočam se udi jaz.

LP M.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jurem
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53
Aktiv.: 1.72
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 8:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:
strobos, kje se dobi to za 2k ? Pri kakšnem zastopniku?
Jaz imam doma eno beta (menda nelegalno) verzijo, ki se je mislim znebit, ker ne dela najbolje... Sem jo dobil na faxu pri lab. vajah.

LP, aly.

Hoj,

kar verjeti ne morem svojim očem... National Instruments iz Celja redno oglašuje v različnih medijih, da so oni uradni zastopniki v Sloveniji...

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.63
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 1:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jurem je napisal/a:
kar verjeti ne morem svojim očem... National Instruments iz Celja redno oglašuje v različnih medijih, da so oni uradni zastopniki v Sloveniji...

Očitno ne na pravih mestih... Vsaj zame ne.
S.E. ne prebiram (že nekaj časa ne več), verjetno je tam kaka reklama (če se je Jure oglasil Wink ).
Na netu tudi nisem zasledil nobenega njihovega bannerja ali kake druge reklame.
Na našem faxu tudi ne.

Pa če bi kdaj opazil reklamo prav za pakete za študente (po 2 jurja) bi si jo 100% zapomnil!

Saj so imeli lani eno predavanje na našem faxu (FE) - sem se ilegalno "prištulil" zraven - kjer so predstavljali njihove top-quality DAQ sisteme. Tudi tam ni bilo nobenega govora o kakšni ponudbi za LabView (no ja, res to predavanje ni bilo namenjeno študentom).

Tako da je lahko to eden izmed (negativnih) pokazateljev uspešnosti reklamiranja. Pa kaj meni pomaga če oni reklamirajo sebe kot zastopnike. Če bom rabil zastopnika bom šel pogledat na uradno stran N.I., kdo je pri nas. Če ne reklamirajo kakšnje njihove (posebne) ponudbe, gre taka reklama mimo mene. Smo pač v takem času, ko so reklame prav povsod že, in smo ratali že malo imuni nanje... kot bacili na antibiotike.

Če pa mi nekdo ponudi npr. registracijo domene ta 5$ ali pa 21" monitor za 2 jurja (SIT), bom pa še isti moment skočil.
Toliko z moje strani o reklamah...

LP, aly.

strobos
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 7:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav,

trully1 in smatjaz poglejta pod zasebna sporočila.

Lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 4 dni