www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Ugodno baterije AA

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 8:56 pm    Naslov sporočila:  Ugodno baterije AA Odgovori s citatom

Upam, da se tole ne bo smatralo kot reklama. Malo prej sem bil v HTE v Mariboru. Na pultu sem videl škatlo z baterijami tipa AA NiMh 2200mAH cena 690sit za kos ter Ni - Hydride 1200mAH 290 sit za kos. Proizvajalec neznan. Na prvih piše Winer na drugih pa HW ? Vsakih sem kupil en par. Sedaj jih polnim. Kako se bodo obnesle bom poročal.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mleko_milk
Član
Član

Pridružen-a: Ned 10 Apr 2005 16:09
Aktiv.: 0.31
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 9:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem bil v HTE v Ljubljani in imajo iste te baterije. Vprašal sem prodajalca zakaj jih imajo tako poceni, pa mi je rekel, da so na akciji, ker praznejo skladišče.

Pajade. Jaz jim čist nič ne verjamem. So me že enkrat "nategnili" ko sem kupoval mrežne konektorje pri njih, zagotovili so mi da so to najboljši konektorji, na koncu pa sem ugotovil, da se jih še stisnit ne da.

Vseeno pa me zanima kako se bodo obnesle baterije, tako, da že nestrpno čakam tvoje poročanje.

andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.90
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 9:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če je poceni,potem je sigurno zanič.So tudi prodajali baterije HW MAX AA 1.5V in je kupil nekaj kom.Pa ni dolgo trajalo in že vrgel stran.
Lp Andrej
Nazaj na vrh
damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.45
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 10:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem enkrat kupil neke Motoma, pa so zaen k.rc. Ne kupujem več druga kot GP - tudi te niso več drage.

lp, Damo
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mleko_milk
Član
Član

Pridružen-a: Ned 10 Apr 2005 16:09
Aktiv.: 0.31

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

damo je napisal/a:
Ne kupujem več druga kot GP - tudi te niso več drage.

damo, se čisto strinjam s tabo. Doma imam vse akumolatorje GP (4x aaa 800mAh 6x aa 2500 mAh ter 4x aa 2100 mAh)

Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.98
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 10:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je kdo kje videl AA baterijo z privarjeno ploščico za spajkanje na vezje?

Brivnik rabi novo. Rolling Eyes

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70624.58

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 11:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.18

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 25, 2005 11:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tistim ki nimajo ušesc , pa jih pripunktirajo - ampak samo dopoldne , ko je "majster" za punktiranje v trgovini.

lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
slawc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 07 Mar 2004 11:43
Aktiv.: 0.88

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 7:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tole je pa drazje kot v eni od spletnih trgovin z racunalniki
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni