|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s56vha Član

Pridružen-a: Pet 24 Mar 2006 14:33 Prispevkov: 184 Aktiv.: 0.79 Kraj: Kamnik, Preserje pri Radomljah
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 11:48 am Naslov sporočila: Sušilni stroj Gorenje WT 610 |
|
|
Pozdrav
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj s sušilnimi stroji - navadnimi (nekondenzacijski).
Stvar je taka, da je crknil grelec, po menjavi je stroj sicer delal, ampak neprekinjeno in sem odprl "urco" (programator oz. timer) in so bili kontakti zapikani. Ok, to sem rešil, ampak pri sestavljanju koleščkov v urci sem naletel na težavo. Urca ima dva ločena zobnika za dvoje kontaktov.
Zanima me kaj vklapljajo kontakti ??? Eni vklopijo boben+grelec, proti koncu programa je vklopljen samo še boben, za se cunje ohladijo, ko pride na 0, pa se vse izklopi. Kaj vklaplja drugi zobnik? Stroj ima spodaj še cel kup enih kablov in priključkov (senzorji?). Ne vem kaj bi to bilo? Kakšna vezalna shema bi bila zaželjena.
Stoj sedaj sicer dela, ampak porabi več časa kot prej.
hvala za pomoč
Aleš - S56VHA |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni