|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 5:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rafter je napisal/a: |
program_er je napisal/a: |
Jao... to tudi mene muči, pa sem še komaj v osnovni šoli.. |
DF Hoče?  |
Ja
No, danes imel govorni nastop. Dobil 5 Učiteljicino mnenje: uvod "edinstven", proti koncu pa malo bolj zamešano ampak se vseeno odlično. Moja obrazložitev: Do polovice sem imel govorni nastop narejen, naprej pa se mi ni dalo pa sem si mogel sproti izmišljevat! Se sreča da mi to gre.
Saj zdaj me že sošolci zajbavajo, da se vedno tak "ven izmažem". Lani sem pozabil, da imam pri geografiji govornega Živali v Afriki Pa sem "kar nekj" zmutil, kar sem vedel in dobil 4. Malo sem jaz čuden... _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.93 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 5:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gašper je napisal/a: |
Snov spravi iz papirja na audio format, nato pa si jo ponoči, ko spiš, predvajaj v primerni jakosti(toliko, da še lahko spiš). Ko to narediš, poročaj o rezultatih  |
offtopic:
si že slišal za tiste vsiljene reklame, ki so prepovedane...
nekje na forumu je tema okrog tega...mogoče bi delovalo...
lp _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 5:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gašper je napisal/a: |
Snov spravi iz papirja na audio format, nato pa si jo ponoči, ko spiš, predvajaj v primerni jakosti(toliko, da še lahko spiš). Ko to narediš, poročaj o rezultatih  |
Hmmm... sem to lani poiskušal, sem se posnel in se potem predvajal sam sebi. Res da samo 2 uri, med "popoldanskim spancem" in ne vem če se je kaj poznalo.
Bom pa poiskusil narediti tole, ja: V en film bom poved za povedjo vdelal, tako kot vsiljene reklame. In bom poročal! _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 6:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Omelette du fromage ? _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
some3 Član

Pridružen-a: Tor 30 Sep 2008 19:01 Prispevkov: 100 Aktiv.: 0.49 Kraj: most na soči
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 10:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem bil sprašan elktrične stroje in sem brez kaj pogledati dobil oceno 5. Hvala bogu saj hodim na elektro šolo.
Vendar to se strinjam če med poukom poslušaš sodeluješ.... je potrebno 80% man učenja. Vendar brez ne gre tako da trenutno študiram tiste linke ki so bili podani in priznavam da sem len ker nisem nič googlau.
To kar predlagate naj si posanamem in med spancem poslušam ne bo delovalo(vsaj pri meni ne ker so me v šola v naravi nesli komlet s posteljo skozi vrata in jaz še ugotovil nisem dokler se nism zbudil(nisem biu pjan))
To z igranjem oz nekaj mečkanja ali pa mogoče celo gledanja tv-ja baje res pomaga vsaj tako so pravili nekateri sošolci. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Cakaj da prides (ce prides ...) nekam, kjer ne bo vec "v nacionalnem interesu", da te kar tako spustijo skozi, pa bos hitro nasel voljo do ucenja, pa ne en dan prej ampak en mesec prej.
Pri nas je solski sistem do (vkljucno) 5. stopnje izobrazbe postal neverjetna farsa, kjer lahko pades kvecjemu po stopnicah, pa se za to najbrz dobis petico. Naprej je (samo nekje) boljse. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni