www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Smeti

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 2:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mleko_milk je napisal/a:
še [slovenščina je zame španska vas] Very Happy

Laughing
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 2:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče je ravno pasalo zraven Wink ...ampak na tak način se samodejno cenzurira sleng Cool
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 5:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, saj vem.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
mleko_milk
Član
Član

Pridružen-a: Ned 10 Apr 2005 16:09
Aktiv.: 0.31
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 7:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni ni jasno kje ste sploh vzeli ta citat Question
Ali je sploh po pravilih da se pišejo neresnični citati Question

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 8:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Meni ni jasno kje ste sploh vzeli ta citat
Ali je sploh po pravilih da se pišejo neresnični citati

Kot sem zgoraj omenil, gre za avtomatsko cenzuro na forumu. Vse besede napisane v slengu in so v bazi sistem avtomatsko zamenja z "[slovenščina je zame španska vas]" Laughing

mleko_milk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 8:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem pregledal vse odgovore na tej temi, pa nisem našel nobenega slenga (vsaj pri meni ne). Čudno se mi tudi zdi, da nekatiri uporabljajo veliko več slenga pa se ni še nobenemu avtomatično cenzurilral Question Question Question Question
mleko_milk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 8:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

recimo tukaj je kar nekaj necenzuriranega slenga.

nlc je napisal/a:
Vezje mam nareto preko transformatorja,ta prehod skoz 0 preko upora in zener diode 5.1V,mam [slovenščina je zame španska vas] na zenerci 3.1V ali je to normalno ali ne.Ne grem mi ne preko tipke ali sprejemnika,na izhodo pa mam skoz neke male impulze,žarnica sveti čist,čist malo,sam spreminja se pa ne.

to je sicer vzeto iz neke druge teme, ampak kolikor jaz vem se sleng cenzurira po celem forumu

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2005 8:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poslušaj, če ne misliš nehat "najedat" boš odletel s foruma !!!
To je zadnje opozorilo.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni