|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
galex4 Član

Pridružen-a: Tor 01 Apr 2008 18:27 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.18
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2009 9:54 am Naslov sporočila: |
|
|
RGorazd je napisal/a: |
Poglej si Unitronics PLCje (država Izrael naj te ne odvrne, saj so tile PLCji zelo zanesljivi). Zastopnik zanje je TIPTEH www.tipteh.si
Software je zastonj. Jaz sem sicer delal samo z Jazz PLCjem, vendar mi je bilo delo z njim v veselje. Cena je Jazza je nekje razreda cene Siemens LOGO.
Aja, ta post je tako zanimiv za Robyja, ki rabi pozicioniranje, ter za Need, ki rabi sw za pisanje ladder programov.
LP G |
Kje si pa našo software?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
galex4 Član

Pridružen-a: Tor 01 Apr 2008 18:27 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.18
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2009 10:22 am Naslov sporočila: |
|
|
sem našo program, kak je pa z hardware-om??? al moraš met kak vmesnika pa tak dalje?? b bistvi nič nisem slišo, bi pa fajn bilo če bi še kdo kaj o strojni opremi kaj napiso.
Glede na to, da nisi član od včeraj, predvidevam, da izzivaš. Ali pa se gre mogoče le za trenutni spodrsljaj ?
V vsakem primeru bo dobro če se malo urediš! VolkD |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni