|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 765 Aktiv.: 3.23 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 02, 2009 11:36 pm Naslov sporočila: Re: Xmega |
|
|
Malo sem gledal po Farnell-u..
Ne da se dobiti nobenih Xmega pa tudi nobenega predstavnika Mega32 nisem uspel najti??
Sem se kaj zmotil pri iskanju ali pa se res ne da kupiti ne enih in ne drugih kontrolerjev?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.27 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Maj 13, 2009 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iščem in ne najdem prodajalcev ATxmege256! Ali mogoče kdo ve kje se da dobiti xmega 128 (tqfp) za ugodnejšo ceno kot je na farnellu. Zanima pa me še če je možno programiranje xmege v Bascomu? _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1714 Aktiv.: 7.24 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sre Maj 13, 2009 9:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da se da Xmega programirati v Bascomu. Se mi zdi da so knjižice že spisane. Če imaš Bascom preveri ali poglej na MCSov forum.
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni