www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Slabe spletne trgovine
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
_jasko_
Član
Član

Pridružen-a: Sre 21 Jan 2009 22:47
Aktiv.: 0.07
Kraj: koper

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Od HTE čakam naročilo ze 2 tedna,na poslan mail pred enim tednom so mi odgovorijo,da pošljejo jutri.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 07, 2009 11:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

piroman je napisal/a:

...in sedaj spet čakam, da bo blagovoljil pogledat maile. Pa porka mizerija, a je en teden normalen response time? Par ur je še normalno, kak dan je že rahlo preveč, kar je dlje pa je nezaslišano! Zakaj sploh imajo mail, če se jim ga ne ljubi uporabljat!?!? :angr:

Ja normalno, ko pa ga zasipajo z spalm maili ala ...pošlji to sporočio še ... in podobnimi krakimi filmčki in vici. Veš rabiš čas, da vse te maile dobro prebereš in pošlješ naprej Rolling Eyes

Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 07, 2009 1:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

He, he, morda se s kakšnim nigerijcem ravno meni za prenos tistih nekaj 10 mio $ na svoj račun in je moje povpraševanje v tej situaciji nekako... nepomebno Wink
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.22
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 17, 2009 7:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

HTE ima baje! objavljeno stanje celjske poslovalnice, tam kjer tudi imajo spletno trgovino.

Vendar tisti ki sedaj čakate, niste edini, če vas kaj potolaži.

Lani tak čas sem tudi jaz naročal pri njih , roba je prišla dober mesec po naročilu, za ohišje, ki je bilo glavni vzrok zamude pa me bodo še obvestili, če ga bodo dobili...

To, da je ob naročilu vsaj po podatkih spletne trgovine vsa naročena roba bila na zalogi, niti ni treba omenjat.

Malce bolj podrobno sem prigodo opisal tukaj 07.02.2008.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Perhan
Član
Član

Pridružen-a: Sre 12 Mar 2008 20:04
Aktiv.: 0.91
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 17, 2009 10:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kar se tiče IC in HTE mi gre blazno na živce zaloga in dobava materiala.
Nevem kolikokrat se mi je že zgodilo, da sem si pripravil spisek materiala, se odpravil v trgovino (včasih poslal tudi punco) in potem možakar za pultom reče NIMAMO! :angr: WTF? Kako hudiča nimaš, če pa imaš v spletni prodajalni na zalogi 20 kosov??? Obup!

Se mi je pa v HTEju že zgodilo, tako ko večina drugim, da sem oddal naročilo, čakal 2 tedna, poklical kje se je zataknilo in referent pravi da ni materiala, pa čeprav kaže da je na zalogi. Jim je tako težko poslati mail ali pa poklicati, da nimajo materiala in da bo poslal tisto kar imajo oz čakal da dobi material?

Očitno smo premale ribe za te trgovine Recimo primer je naše firma, ki nabavlja v ICju. V kolikor so prave količine je lahko material iz UK v slabih 48 urah, od ICja pa do nas pa potuje tudi do 14 dni. Poanta je baje v tem, da nabirajo material in odpošiljajo, ko se ga malo več nabere. Grrrr.

Ni kaj, kreditna kartica pa Farnell, oz kupovanje po tujini.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.01
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 17, 2009 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bil v IC-ju in malce pokramljal z trgovcem. Pobaral me je, zakaj ne naročim kar prek neta, pa sem mu odkrito povedal, da tega ne bom naredil nikoli več, saj mi pošljejo samo pol stvari, za ostale pa je potrebno čakati (čeprav so bile na zalogi, ko sem naročal) . Meni je Farnell super in nimam pripomb. V 23. urah od naročila je pri meni doma, če je na zalogi. Pri Mouserju je super to, da ti sam predlaga zamenjavo, če je kakšna stvar že zastarela in obstaja nadomestek. Skratka, pri nas je stanje porazno.
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 18, 2009 1:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

s55m je napisal/a:
Bil v IC-ju in malce pokramljal z trgovcem. Pobaral me je, zakaj ne naročim kar prek neta, pa sem mu odkrito povedal, da tega ne bom naredil nikoli več, saj mi pošljejo samo pol stvari, za ostale pa je potrebno čakati (čeprav so bile na zalogi, ko sem naročal).

Jah, to jim je ocitno hobi ... jaz sem se za IC ze kar navadil, da najprej posljem spisek, pocakam tistih 5-10 dni, da spackajo vse skupaj, pridem iskat, preverim kaj manjka in grem po ostalo sproti v HTE.

Ce bi HTE imel vec zaloge (ne da manjka tricetrt 0207 TH uporov E96 skale ?!) bi njihovi povsem nefunkcionalni online trgovini (zaradi katere je tezko ugotoviti kaj je na zalogi in cesa ni) in rahiticnemu strezniku navkljub kupoval vecino stvari pri njih, tako je pa malo zoprno iti v Ljubljano, pa se na drugi konec, potem pa ne dobis vsega.

Ocitno bo res treba preizkusiti Farnell, ce je postnina res samo 5 EUR.

HTE ima najvecjo prednost v precej bolj normalnem osebju - sploh Lojze (Mlakar) je prototip prodajalca, kakrsni bi morali biti v takih trgovinah. Ne serje strankam po glavi, ne vlece se kot megla, sem in tja zna predlagati kaksno zamenjavo in ocitno ve kaj sploh prodajajo. Lahko bi imel tecaj za cudake iz ICja ...

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni