www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Bebav nateg Telekoma Slovenije
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 10:47 am    Naslov sporočila:  Bebav nateg Telekoma Slovenije Odgovori s citatom

Telekom Slovenije je prisel na briljantno idejo kako nategniti obstojece narocnike. Do zdaj je ze nekaj casa imel za narocnike popust (pri meni je to zneslo 10%), katerega je narocnik sicer moral sam "izvohati" in vkljuciti, a je potem vsaj delovalo.

Zdaj so izumili nov "Program zvestobe" z "bonusi" in "akcijami" in dovolj dolgim (in po vecih straneh nasranim) opisom, da bo vecina uporabnikov verjetno vse skupaj preskocila in samo navalila na "akcije" in "bonuse". To, da s pristopom v fini novi program prenehajo veljati prejsnji popusti, so sicer napisali - nekam na sredino pogojev uporabe, da ja cim tezje opazis.

Kaksni so ti "bonusi" in "akcije" ? Zame konkretno je na voljo zniznje obstojecega popusta iz 10% na 7%, za povrh pa lahko se kupim na obroke Acerjev mini prenosnik za 24*18 EUR, torej 432 EUR, ki sicer v prvi trgovini, ki mi pade na pamet, stane cca. 100 EUR manj) Rolling Eyes Drugih odlicnih "akcij" nisem niti preverjal ... izguba casa.

Cesnjica na vrh torte je, da bi moral te fantasticne "bonuse" se sam stalno vkljucevati (za vsako obdobje naprej), sicer se pac "bonus" ne bi apliciral, "tocke" bi pa zapadle Eh?

Kreteni se prav trudijo odganjat ljudi Brick wall

NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 11:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Točno to 'akcijo' sem pred kakšnim tednom tudi sam opazil in skoraj popizdil. Še dobro, da vsaj preletim pogoje, predno kliknem, da se strinjam. Med drugim tudi piše, da ko enkrat greš na nove 'akcije' ne moreš več nazaj na popuste zaradi zvestobe.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Ales
Član
Član

Pridružen-a: Tor 04 Mar 2008 22:17
Aktiv.: 0.26
Kraj: Poljčane

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 12:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si pa upam trdit da bo velika večina to opazila takrat, ko bo že prepozno.
Tudi sam sem včasih površen pri teh zadevah, zgleda da bo treba res vse prebrat ...

Sem se pa spomnil sedaj za amisovo akcijo katero so nekaj časa nazaj po TV opevali da je naročnina za 50% nižja... ko sem pa šel na internet prebverit, je pa nekje pisalo da je za 50% nižja samo prve tri mesece .... potem pa normalna cena....

pa še malo offtopic, da se izpovem kaj gre meni na živce. Tiste nagradne igre na tv ko je treba klicat, pa če maš srečo te pokličejo nazaj... vprašanja so pa ponavadi tak lahka da vsak otrok ve. Hec je pa v tem da se ona ženska tam dobesedno norce dela iz vseh ko kličejo. Najprej vrešči naj ljudje kličejo... zvišuje nagrade ... pol še kar ''noben ne pokliče'' čeprav so prejeli že cel kup klicev... pač se je režiser odločo da so še premalo zaslužli in nobenega ne da v eter..
Ona ženska še kar vrešči če je res tako težko če res noben neve ... zakaj doben ne pokoliče ... potem pa ko se že čas izteče , pa spet 15 minut vpije da je le še nekaj sekund, pa da res ne more verjet da doben ne ve .... teh nekaj sekund traja 15 minut...
Vglavnem te sam zavaja, tako da res misliš da še noben ni poklical pred tabo... pa seveda pokličeš ....
Sem pa zadnjič klical na tisto številko, katera je navedena spodaj za informacije.... klical sem 2x in obakrat so me vrgli z linije takoj po tem ko sem začel spraševati o poteku te nagradne igre ... tipson je reko samo da je stvar režiserja kdaj pa koga da v eter... in da oni nimajo nič s tem .... kdo pa pol ma ??
vglavnem Norce se delajo na celi črti ....

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
zažigalec
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Dec 2008 21:19
Aktiv.: 0.87
Kraj: Vipavski Križ (blizu)

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 12:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz sem kmalu znorel ko sem videl to akcijo Evil or Very Mad bog ve kaj hočejo s tem doseč (vrjetno sam polne denarnice)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 2:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ales je napisal/a:

pa še malo offtopic, da se izpovem kaj gre meni na živce. Tiste nagradne igre na tv ko je treba klicat, pa če maš srečo te pokličejo nazaj... vprašanja so pa ponavadi tak lahka da vsak otrok ve. Hec je pa v tem da se ona ženska tam dobesedno norce dela iz vseh ko kličejo. Najprej vrešči naj ljudje kličejo... zvišuje nagrade ... pol še kar ''noben ne pokliče'' čeprav so prejeli že cel kup klicev... pač se je režiser odločo da so še premalo zaslužli in nobenega ne da v eter..
Ona ženska še kar vrešči če je res tako težko če res noben neve ... zakaj doben ne pokoliče ... potem pa ko se že čas izteče , pa spet 15 minut vpije da je le še nekaj sekund, pa da res ne more verjet da doben ne ve .... teh nekaj sekund traja 15 minut...
Vglavnem te sam zavaja, tako da res misliš da še noben ni poklical pred tabo... pa seveda pokličeš ....
Sem pa zadnjič klical na tisto številko, katera je navedena spodaj za informacije.... klical sem 2x in obakrat so me vrgli z linije takoj po tem ko sem začel spraševati o poteku te nagradne igre ... tipson je reko samo da je stvar režiserja kdaj pa koga da v eter... in da oni nimajo nič s tem .... kdo pa pol ma ??
vglavnem Norce se delajo na celi črti ....

lp

Že debatirali o tem **KLIK**

LP Srečko

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.04
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 8:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj pa ne bi sel (sli) k drugemu operaterju ki nudi nizjo ceno brez vezav,popustov,... Cool
Tonci
Član
Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2008 18:14
Aktiv.: 3.06
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 8:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nateg, če temu lahko tako rečem! Telekom v soseski pobira podpise za optiko in obljublja, da bo postavitev v 1 mesecu, o čemer nas tudi obvesti! V 6 mesecih niso še jaška odprli.
Nazaj na vrh
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.04
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 8:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Standard - pa ne samo pri TS Rolling Eyes

BDW: Na optiki moras na net z PPOe Rolling Eyes
Mar se bojijo,da ti kdo ukrade fiber Rolling Eyes

Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

robert je napisal/a:
Zakaj pa ne bi sel (sli) k drugemu operaterju ki nudi nizjo ceno brez vezav,popustov,... Cool

Sel bom na optiko, to pa (spet) poseduje TS. Po hisi je ze razvlecena, konkurencnih ponudnikov ni.

boriskozjan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23
Aktiv.: 4.73
Kraj: Šmarje pri Jelšah

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 9:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
robert je napisal/a:

Sel bom na optiko, to pa (spet) poseduje TS. Po hisi je ze razvlecena, konkurencnih ponudnikov ni.

ne se veseliti prehitro. V MB imam v stanovanju skoraj eno leto vlakno od telekoma, pa še do sedaj niso naredili nič druga čeprav so govoril da bo čez 1-2 meseca laufal.
potems sem šou gledat kje je omrežje dostopno pa sem opazu da na levi strani drave še dolgo ne bomo meli optike :S
Nazaj na vrh
Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 16, 2009 12:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

boriskozjan je napisal/a:
...pa sem opazu da na levi strani drave še dolgo ne bomo meli optike :S
... in na desni prav tako ne. BTW, kje si našel karto?

LP, R. Very Happy
Nazaj na vrh
kose19
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Mar 2005 19:37
Aktiv.: 5.18
Kraj: okolica Kobarida

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 16, 2009 8:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Eno leto so rabili, da so prenesli priključek iz enega konca kraja na drugi. Pa še to so priklopili samo navadno linijo brez adsl-ja.
Naročnik, pa je naročnino redno poravnaval Rolling Eyes

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
japek
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50
Aktiv.: 3.30
Kraj: Radenci

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 16, 2009 9:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz sem si aktiviral ta popust, pa sem dobro prebral pravila. Nekako se mi je zdelo, da bo teh 7% prištelo k tistim 10%, ki sem jih imel že prej. Za vsak slučaj sem čakal novi račun, da bi videl, kako bo to na koncu izgledalo. Aktiviral sem sicer nekje na sredini meseca, tako da bo račun, kjer bo to aktivno dejansko cel mesec prišel še komaj naslednjič.
Že tako je sramota, da moram kod eden prvih naročnikov plačevati za 1M/256k preko 30€, če pa bi si spremenil paket, pa bi me vezali za 2 leti. Že dolgo razmišljam o prehodu na drugega ponudnika in izgleda da bo sedaj mera ravno dovolj polna.
Ne vem no, nekako imam občutek, da naročniki nenehno odhajajo od Siola, pa nočejo najti neke pametne rešitve. Ravno sem pogledal, pri Siolu sem naročnik od januarja 1998 Rolling Eyes .

boriskozjan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23
Aktiv.: 4.73
Kraj: Šmarje pri Jelšah

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 16, 2009 10:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rafter je napisal/a:
boriskozjan je napisal/a:
...pa sem opazu da na levi strani drave še dolgo ne bomo meli optike :S
... in na desni prav tako ne. BTW, kje si našel karto?

LP, R. Very Happy

http://www.telekom.si/zasebni_uporabniki/opticno_omrezje/dostopnost/

tole sem pogledal na zemljevidu kje so tile naslovi. V celem mariboru so pribljižno 2-3 pošte ki imajo optično centralo Rolling Eyes Rolling Eyes

lp, boris
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 16, 2009 10:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

japek je napisal/a:
Nekako se mi je zdelo, da bo teh 7% prištelo k tistim 10%, ki sem jih imel že prej.

Pise (nekje na sredi tistih pogojev), da s tem prenehajo veljti vsi prejsnji popusti, tako da ... Sad

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni