|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mznida Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2005 20:32 Prispevkov: 360 Aktiv.: 1.52 Kraj: Prlekija (JN86BN)
|
Objavljeno: Pon Feb 16, 2009 7:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
@japek:
Kolikor vem, imate v Radencih možen priklop T2. Pri nas še na žalost to ni možno.
Če storitve niso to kar bi morale biti, potem tudi zvestoba ni potrebna.
Telekom pa je tako ali tako vedno igral na monopol.  _________________ 73 de S56RIR |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6739 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Feb 16, 2009 7:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
SiOL-ov, kasneje pa Telekomov naročnik ADSL-a sem bil od 20.4.2000 . Zaradi njihovega odnosa, ki je delno opisan v tej temi, pri meni pa se je nabralo tega še precej več, sem se letos odločil za menjavo. Po začetnih težavah se je stanje umirilo (mogoče je bil krivec za to celo dosedanji ponudnik) - če bo takole tudi v bodoče, mi bo še pošteno žal, da se za menjavo nisem odločil bistveno prej.
No, še v informacijo: "Če se boste ponovno odločili za ponudbo Telekoma Slovenije, vam bomo naše kakovostne storitve z veseljem zagotovili."
Seveda, vprašanja njihovih tehnikov v petek popoldan "... ja kaj pa čez vikend rabite internet, saj vam bomo drug teden uredili ...", "... ne, ne gospod, naše omreže v celoti deluje, napaka je na vaši opremi ...", "... kje ste pa slišali, da PIK na telefonu, priključenem na analogni port NT vmesnika dela ...", da ne nadaljujem ... jasno kažejo kakovost njihovih storitev.
In ja, isti "drat", po katerem je bilo to po zagotovilih starega ponudnika povsem nemogoče, pri novem brez vsakih težav pelje dva TV vmesnika, telefonijo in spodobno hitro internetno pipo.
Kdo ima tukaj koga za bebca?
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
madzi Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 10:46 Prispevkov: 315 Aktiv.: 1.33 Kraj: Pragersko, Dragonja vas, Maribor
|
Objavljeno: Pon Feb 16, 2009 8:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi mi smo se pravkar odločli za drugega ponudnika. SiOL oziroma Telekom je enostavno postal predrag. Trenutno plačujemo 26€ samo za internet, kje so še naročnina za telefon, ISDN ter tudi stroški pogovorov. Slednjih pa je zelo malo. Glede na druge ponudnike za 28€ dobimo vse zgoraj omenjeno ter hitrejšo povezavo. Mi je pa žal, da nismo že prej šli drugam. Moram pa tudi povedat, da od leta 2004 kar smo naročniki ni bilo opaziti večjih problemov z Siolom.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
japek Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50 Prispevkov: 781 Aktiv.: 3.29 Kraj: Radenci
|
Objavljeno: Pon Feb 16, 2009 9:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
mznida je napisal/a: |
@japek:
Kolikor vem, imate v Radencih možen priklop T2. Pri nas še na žalost to ni možno. |
Je možno in za ta denar, ki ga plačujem sedaj bi pri višji hitrosti dobil pri T-2 že skoraj trojčka. Eni smo pač butci ampak enkrat je pa vseeno vsega dovolj . _________________ 73 de S55WT, Janko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni