|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.68 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Čet Feb 19, 2009 9:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam pa povsem drugačen vtis od mojih 6 let aktivnega študija na FE do sedaj. Sprejeli so me v 3 različne laboratorije, prof. so me spodbujali k prehodu iz VSŠ na UNI, vedno je bilo kaj za delat(praktičnega) poleg predavanj, ki so v 1. letniku res suhoparna, v 2. VSŠ in 4. UNI pa so postala veliko bolj zanjimiva.
Žal si je potrebno sezidat teoretično osnovo za razumet nekatre kompleksnejše pojave, ko pa je to mimo se lahko lotimo ustvarjat kaj blj kompliciranega(praktično) kot smo v srednji šoli, tudi ta se začne z bolj ali manj matematičnim pridihom, če me spomin ne vara
Odnos prof. je tudi večinoma pozitiven, večina ima zelo široko znanje saj resno dela v lab.. So pa tudi taki, ki malo manj delajo in bolj oddelajo svoje in je to-to. Je pa takih veliko manj od angažiranih prof., ki so veseli vsakršniga zanimanja ali vprašanaj.
P.S.: To je le moje skromno mnenje, se pa da naredit veliiikooo praktičnih izdelkov na faksu, le želja mora bit
Aly...še vedno ni ratalo, dej ko bi rad prišel na zagovor..da ne bom prej jaz v 2.
L.P.,
Miha |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Feb 19, 2009 10:38 am Naslov sporočila: |
|
|
O.T.
Ja, res se moram skup spravit in spisat ta nesrečni špeh papirja...
Brez skrbi, te ne bom pozabil povabit na zagovor. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zlabo Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 21:38 Prispevkov: 283 Aktiv.: 1.33 Kraj: Domžale-Kamnik
|
Objavljeno: Čet Feb 19, 2009 1:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja vem, da je v višjih letnikih potem drugače, ampak enostavno me ni potegnilo že v prvem letniku in nisem vztrajal naprej...
Sej zakaj pa nebi enkrat še FE naredu, ko bom to končal? Časa imam še dovolj, star sem 20let in imam še 8 let za študij nihče ni rekel da moram imeti samo eno šolo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni