www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

skokovit porast spama - se komu?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 16, 2005 12:37 pm    Naslov sporočila:  skokovit porast spama - se komu? Odgovori s citatom

Do sedaj sem na arnesov mail dobival po kaksne 3 maile spama na dan. To soboto pa so me zaceli zasuvati s 30 maili spama na dan. Se je se komu kaj podobnega zgodilo? Ni mi namrec jasno, zakaj je prislo do takega velikega porasta, saj nisem te dni nic posebnega delal na internetu ali na novo puscal kje svojega maila.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
b0j3
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52
Aktiv.: 0.49

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 16, 2005 12:39 pm    Naslov sporočila:  Re: skokovit porast spama - se komu? Odgovori s citatom

egomez je napisal/a:
Do sedaj sem na arnesov mail dobival po kaksne 3 maile spama na dan. To soboto pa so me zaceli zasuvati s 30 maili spama na dan. Se je se komu kaj podobnega zgodilo? Ni mi namrec jasno, zakaj je prislo do takega velikega porasta, saj nisem te dni nic posebnega delal na internetu ali na novo puscal kje svojega maila.

Mogoče pa Arnes-u nagaja anti-spam filter.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
egomez
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 16, 2005 3:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@b0j3:
Tudi jaz sem na kaj takega pomislil in sem tudi zato napisal na forumu, da vidim, če še komu z arnesovim mailom tako dela. Se pa zavedam, da na tem forumu verjetno ni veliko uporabnikov, ki ima kakšen mail pri arnesu. Pa tudi na arnesovi internterni strani ni nobenega obvestila.
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.09
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 16, 2005 5:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz sem arnesov.
Ja sem tudi jaz opazil porast. Prej nisem dobil prakticno nobenega spalma. Kaksen teden pa sedaj redno dobivam po 5. ali vec nebodigatreba sporocil. Evil or Very Mad

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
egomez
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 16, 2005 8:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem jih dobil okoli 60. In to so vsi nemški maili, v katerih so linki do nekih člankov iz revij.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 4 dni