|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Pon Maj 16, 2005 12:37 pm Naslov sporočila: skokovit porast spama - se komu? |
|
|
Do sedaj sem na arnesov mail dobival po kaksne 3 maile spama na dan. To soboto pa so me zaceli zasuvati s 30 maili spama na dan. Se je se komu kaj podobnega zgodilo? Ni mi namrec jasno, zakaj je prislo do takega velikega porasta, saj nisem te dni nic posebnega delal na internetu ali na novo puscal kje svojega maila. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
b0j3 Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52 Prispevkov: 117 Aktiv.: 0.49
|
Objavljeno: Pon Maj 16, 2005 12:39 pm Naslov sporočila: Re: skokovit porast spama - se komu? |
|
|
egomez je napisal/a: |
Do sedaj sem na arnesov mail dobival po kaksne 3 maile spama na dan. To soboto pa so me zaceli zasuvati s 30 maili spama na dan. Se je se komu kaj podobnega zgodilo? Ni mi namrec jasno, zakaj je prislo do takega velikega porasta, saj nisem te dni nic posebnega delal na internetu ali na novo puscal kje svojega maila. |
Mogoče pa Arnes-u nagaja anti-spam filter. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Pon Maj 16, 2005 3:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
@b0j3:
Tudi jaz sem na kaj takega pomislil in sem tudi zato napisal na forumu, da vidim, če še komu z arnesovim mailom tako dela. Se pa zavedam, da na tem forumu verjetno ni veliko uporabnikov, ki ima kakšen mail pri arnesu. Pa tudi na arnesovi internterni strani ni nobenega obvestila. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.09 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pon Maj 16, 2005 5:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem arnesov.
Ja sem tudi jaz opazil porast. Prej nisem dobil prakticno nobenega spalma. Kaksen teden pa sedaj redno dobivam po 5. ali vec nebodigatreba sporocil.  _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
egomez Član

|
Objavljeno: Pon Maj 16, 2005 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem jih dobil okoli 60. In to so vsi nemški maili, v katerih so linki do nekih člankov iz revij. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni