|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Pon Feb 16, 2009 11:09 am Naslov sporočila: Philips 190C LCD monitor |
|
|
LP
Kot vedno sem tukaj s problemom, doma imam zgoraj omenjeni Philipsov računalniški LCD. Monitor ima tipko za vklop, pa se mi je tipka zlomila zaradi dotrajanosti, rad bi to popravil pa me zanima kako odpreti ta LCD ima kdo kakšne izkušnje glede odpiranja LCD-jev ne bi ga rad sam odpiral ker je ''še'' lepo zaprt.
Garancije pa tudi nima več! _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
baresi Član

Pridružen-a: Tor 28 Jun 2005 19:14 Prispevkov: 667 Aktiv.: 2.81 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Feb 16, 2009 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
Moj monitor je isti kot tvoj, nisem ga še odpiral ker je še vse ok. Malo sem gledal, glede na to da nima nobenega vijaka, mislim da se sname plastični okvir spredaj in verjetno prideš do vijakov ki držijo panel in elektroniko. _________________ lp
baresi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ajunc1 Član

Pridružen-a: Sre 03 Sep 2008 13:41 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Feb 22, 2009 11:00 am Naslov sporočila: |
|
|
poglej če ima lcd za robom ene 6 luknjic če jih ima potlej previdno daj noter raven izvijač pa previdno mal odmakni pokrov potlej pa z drugim izvijačom ene 2cm stran od te luknjice malo privzdigneš da zatiči spustijo, samo previdno in počasi ker ko sem jaz prvič razkopavu je biu potlej po robovih mal zdrsan  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni