|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Vajdo Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06 Prispevkov: 1088 Aktiv.: 4.58 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 1:57 pm Naslov sporočila: Ukrajinski fonti |
|
|
Zanima me, kje bi lahko dobil fonte za ukrajinsko pisavo. Namreč delam prevod, in ker delam po sistemu copy/paste, mi ne pride v poštev tipkovnica, katera se da nastaviti v xp-jih. Najbolj, bi mi prišli v poštev fonti. _________________ Lep pozdrav, Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gurug Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2008 8:54 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.50 Kraj: Bled
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vajdo Član

|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 2:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam se prišel že do te strani. Hvala vseeno. _________________ Lep pozdrav, Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.90 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 3:49 pm Naslov sporočila: Re: Ukrajinski fonti |
|
|
Vajdo je napisal/a: |
Zanima me, kje bi lahko dobil fonte za ukrajinsko pisavo. Namreč delam prevod, in ker delam po sistemu copy/paste, mi ne pride v poštev tipkovnica, katera se da nastaviti v xp-jih. Najbolj, bi mi prišli v poštev fonti. |
malo OT
Mislim da je kelnerca pri "Čičku" v Ribnici ukrajinka. Mogoče bo kaj vedela Če pa ne boš nič izvedel. pa lahko kakšno spijeva. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vajdo Član

|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
No ja. Za inštrukcije, bi katero mlajšo izbral, na pir greva pa vseeno lahko. Sicer pa veš kje sem doma, pa pridi. Saj te ne rabim posebej vabiti  _________________ Lep pozdrav, Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni