www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Hevreka!05

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Gavran
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16
Aktiv.: 1.75
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2005 10:20 am    Naslov sporočila:  Hevreka!05 Odgovori s citatom

http://www.hevreka.si/sejem/index.aspx

Glede na tole torej letos ne bo več sejma elektronike oktobra. Kot je videti, so vse sejme s tematiko računalništva, telekomunikacij in elektronike združili pod nazivom Hevreka, dogajalo pa se bo naslednji teden - 24. do 28. 5. Torej je priložnost, da se spet srečamo in rečemo kakšno v živo. Planirate obisk sejma? Kdaj?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.86
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2005 10:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Seznam razstavljalcev je skromen, vstopnica 1500sit, glede na lansko razočaranje vrjetno ne bom šel.
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.87
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2005 11:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bo počasi bolj smiselno hoditi na Electronico vsaki dve leti Confused

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
jurem
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53
Aktiv.: 1.72
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2005 12:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Seznam razstavljalcev je skromen, vstopnica 1500sit, glede na lansko razočaranje vrjetno ne bom šel.

Po mojih informacijah je prav firm z elektroniko res bolj malo... jaz bom šel, ker smo "novinarji" malo priviligirani in si sejem ogledamo brezplačno... Very Happy

Je pa zanimivo, da se na sejmu predstavlja podjetje Žale - za tiste, ki ne vedo - to je pogrebni zavod...

Lp
Jure
Nazaj na vrh
b0j3
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52
Aktiv.: 0.49

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2005 12:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jurem je napisal/a:

Je pa zanimivo, da se na sejmu predstavlja podjetje Žale - za tiste, ki ne vedo - to je pogrebni zavod...

Lp
Jure

Verjetno bodo predstavljali virtualne Žale - zemljevid zanimivih grobov.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.86
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2005 12:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:

Lp
Jure

d'oh!

Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 20, 2005 11:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žale d.o.o. - THE FINAL DOWNLOAD Very Happy Laughing Confused

Na nek način paše zraven.......... Rolling Eyes

lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.97
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 21, 2005 1:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slowfly je napisal/a:
Žale d.o.o. - THE FINAL DOWNLOAD Very Happy Laughing Confused

... ta je pa svetska ... Mr. Green
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.87
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 24, 2005 5:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem bil na sejmu in lahko rečem da jim je ...
- uspelo združiti dva sejma,
- zmanjšati sejemsko površino (ni hale A in kleti) in
- dvigniti ceno za 66% (na 1500 SIT)

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ljudi je bilo po mojem mnenju malo, če ne bi bilo toliko hostes bi bilo videti še bolj pusto. Komponent na sejmu nisem videl, kakor tudi ne nekaj stalnih firm (IC, Diotec, Mali, ...). Še največ je zabavne elektronike in avtomatizacije.

Kot sem že rekel, bolje bo obiskati Electronico vsaki dve leti.

LP, Peter
Nazaj na vrh
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 24, 2005 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz sem bil danes na sejmu, ampak bolj poslovno kot zabavno. Vendar sem imel vseeno toliko časa, da sem malo pregledal štande. Število obiskovalcev je bilo danes res porazno, ampak to pripisujem k prvemu dnevu sejma. Kot je že povedal PPG78 je največ avtomatizacije, veliko premalo pa je same elektronike.
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.66
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 25, 2005 9:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vidva ki sta že bila... eno vprašanje...

Ali imajo spet kakšno finto, kot na sejmu elektronike, da zapolnijo prostor... spodaj rač. igrice, zgoraj pa fotografska razstava Very Happy

Še to: a je bilo kaj od ozvočenja in osvetljave? To je bilo na sejmu nazadnje pred leti, potem pa nič več Sad Kaj pa senzorji in video obdelava?

p.s. menda ima Dars dokaj zanimivo stojnico.. ste kaj od tega videli?

LP, aly.

NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 25, 2005 11:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Točno tako kot si rekel. Naredili so finto, ampak tokrat za spremembo niso igrice ampak dostop do interneta, zgoraj pa je še vedno galerija.

Od osvetljave (LED tehnika) je nekaj malega, od ozvočenja pa vsaj jaz nisem zasledil oz. se nisem niti oziral na to. Mogoče bo na to znal odgovorit PPG78.

Glede Dars stojnice je tako, jaz sem si jo na hitro ogledal, ker nisem imel veliko časa, a je za tisti utrinek dobro izgledala. Pogledal sem si pa intervju oz predstavitev projekta, kar je bilo že veliko napisanega po medijih.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 502 dni