|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
toncibalonci Član

Pridružen-a: Pet 03 Avg 2007 21:12 Prispevkov: 331 Aktiv.: 1.52 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Sre Mar 04, 2009 7:25 pm Naslov sporočila: USB Windows |
|
|
Ali obstajajo kaki XP-ji ki se jih da instalirati z USB ključa?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
salvador Član

Pridružen-a: Pon 04 Okt 2004 18:51 Prispevkov: 87 Aktiv.: 0.37 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Čet Mar 05, 2009 2:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Prakzično vsi katere lahko spraviš na usb. Pomembno je pa le da računalnik podpira boot-anje iz usb-ja. Sicer pa več tu:http://www.boot-land.net/forums/?showtopic=4900 tudi programi,ki jih rabiš zato. _________________ "Ni pomembno , da se mi danes nič ne da, važno je, da se mi nič ne vzame!!!!!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Čet Mar 05, 2009 9:48 am Naslov sporočila: |
|
|
kot je rekel salvador - vsake winse lahko namestiš na USB ključ, samo če PC podpira bootanje is USBja. Problem je v tem, da je USB počasen kot pes (dobri ključki imajo pisanje tam nekje do 15 MB/sek, povprečni pa pod 7, lahko tudi samo 2-3) ter da ima omejeno število pisalnih ciklov (včasih je bilo ranga 100.000, mogoče je to zdaj več). Nekaj nazaj sem bral na netu o tem da je človek to naredil in je kak mesec delalo, potem pa je ključek začel spuščati dušo - pojavljali so se slabi sektorji - torej napake, BSOD-ji... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KMX Član

Pridružen-a: Sre 28 Jan 2009 16:49 Prispevkov: 308 Aktiv.: 1.54 Kraj: NOVA CERKEV
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 11:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lep pozdrav!
Uporabil sem postopek za izdelavo USB-WINXP. Vse je šlo vredu skoz, ko ga hočem pa zagnat, gre pa kar mimo. V biosu imam na izbiro:USB-ZIP, USB-FDD, USB CDROM IN USB-HDD. Vse sem poskusil, pa ne dela.
Ka pa pomeni:
Citiram: |
Take care that your XPSOURCE Folder is located on your Harddisk in a simple Path without SPACES |
Prosim za pomoč |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Pet Mar 13, 2009 12:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne ne ne, ne zastopite
No ja, jaz zastopim, kakor da hoče namesto s CDja naložiti XPje z USB ključa. Jaz sem to nedavno poskušal, pa sem vedno dobil hal.dll is missing napako. No, pozneje sem izvedel da je bilo to zato, ker sem naredil več particij, če pa inštaliraš z USB ključa, ne sme ostati nič nerazparceliranega prostora.. Vsaj tako mi je stric Google povedal  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
harum Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2006 8:25 Prispevkov: 172 Aktiv.: 0.73 Kraj: Vitanje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni