|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Miran Šmelcer Neznanec

Pridružen-a: Tor 03 Mar 2009 1:38 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02 Kraj: Smlednik
|
Objavljeno: Sob Mar 07, 2009 2:33 pm Naslov sporočila: Pomoč pri Eaglu |
|
|
V Eaglu (ver 4.16) rišem načrt BOŽIČNE ZVEZDE. V načrtu je prisoten tudi 5,5 MHz keramični resonator (quartz) z oznako X-TALS ki ima tri priključne nogice. Problem je da ga ne najdem v nobeni knjižnjici. Naj pa bi bil v Special2 knjižnjici. Kje jo dobiti? Jo ima kdo mogoče? Pomagajte prosim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.03 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sob Mar 07, 2009 3:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pobrskaj po knjižnicah na Cadsoftovi internetni strani. Imajo za Muratine resonatorje. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Miran Šmelcer Neznanec

|
Objavljeno: Sob Mar 07, 2009 3:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za namig. Sem pogledal pa ni takega simbola. Na njihovi strani sem iskal tudi knjižnjico Special2 paje tudi ni. Lahko da sem jaz dobil napačne podatke ampak na netu je kup načrtov božične zvezde in podobnih načrtov z mikrokontrolerji in večina jih je narisana v Eaglu, zato ta simbol mora nekje obstojati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1714 Aktiv.: 7.24 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sob Mar 07, 2009 3:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Enega trinožnika daj...kak 7805 al pa kak močnostnni tranzistor...raster je enak, vprašanje je samo, če te moti oznaka.
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GregorN Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48 Prispevkov: 1162 Aktiv.: 5.43 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Mar 07, 2009 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Boš prej končal če si ga narišeš sam. LP! _________________ LP! Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Sob Mar 07, 2009 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Miran Šmelcer je napisal/a: |
Hvala za namig. Sem pogledal pa ni takega simbola. Na njihovi strani sem iskal tudi knjižnjico Special2 paje tudi ni. Lahko da sem jaz dobil napačne podatke ampak na netu je kup načrtov božične zvezde in podobnih načrtov z mikrokontrolerji in večina jih je narisana v Eaglu, zato ta simbol mora nekje obstojati. |
Jaz sem tudi pogledal in ugotovil, da je kar prvi element v predlagani knjiznici ustrezen.
Ti torej nisi pogledal ali pa si pretirano izbircen. Oboje je slabo. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Miran Šmelcer Neznanec

|
Objavljeno: Sob Mar 07, 2009 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne nisem izbirčen, le kadar delam seminarsko nalogo sem rad natančen. Ta resonator, ki ga ti predlagaš ima res tri nogice a še zdaleč ni isti kot ga iščem. Ta je v ohišju CSTLA_T, iskani pa je v QS ohišju. Verjetno ga bom res sam narisal, bo najhitreje.
Hvala vsem za pomoč.
LP
Miran |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
CV Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 23:30 Prispevkov: 41 Aktiv.: 0.21 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 10, 2009 2:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
.lbr imaš na naslovu:
Resonator |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni