|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3366 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sob Feb 28, 2009 7:58 am Naslov sporočila: Firefox - še vedno |
|
|
Vedno, kadar startam Firefox se mi na koncu javi okno, v zvezi z problemom pri sending command.
In še eno vprašanje:
Kaj je AskService.exe? Firewall mi javlja, da ta program hoče na internet. Nekaj časa mu nisem dovolil, sedaj sem mu dovolil, pa me je strah, da nisem spustil hudiča na sistem.
Saj veste, en norec zna več vprašati, kot sedem modrih odgovoriti.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
snap.jpg |
Velikost datoteke: |
9.37 KB |
Downloadano: |
1693 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2222 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sob Feb 28, 2009 8:25 am Naslov sporočila: |
|
|
AskService.exe je del orodne vrstice Ask v Firefoxu. Ask je iskalnik.
_________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljazsukljan Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2009 13:54 Prispevkov: 177 Aktiv.: 0.89 Kraj: Koper - Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Mar 09, 2009 6:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zbriši firefox in si naloži opero no problems.
če pa hočeš firefox si ga naloži na novo..ali pa skeniraj cel pc z avastom
_________________ carpe diem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Mar 09, 2009 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Deinstalacija raznih ("smrdljivih") toolbarov naredi sistem čudežno hiter in ne odpira več raznih oken sam od sebe.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljazsukljan Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2009 13:54 Prispevkov: 177 Aktiv.: 0.89 Kraj: Koper - Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 11, 2009 5:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
res je..
red kratkim sem primerjal razliko odpiranja strani...firefox, explorer in google chrome....rezultat je biu da najboljše je prebral stran explorer..kajti stran je vsebovala glasbo in animirano miško..v firefoxu ni blo ne enega ne drugega,, v chrome pa je bila samo animirana miška...zanimivo,ni tolko slab kot usi pravijo..je pa veliko manj varen to pa ja...
_________________ carpe diem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni