|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 11.97 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Sre Mar 25, 2009 10:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem trmast, in avtomatskega windows update-a nikoli ne uporabljam.  _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.42 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Mar 25, 2009 10:44 am Naslov sporočila: |
|
|
s55m je napisal/a: |
Jaz sem trmast, in avtomatskega windows update-a nikoli ne uporabljam.  |
Jaz sem ga samo 3x. Prvič, zadnjič in nikoli več!
Namestim okna in prva stvar, ki sem jo delal je bila seminarska naloga za AI za faks. V program vložim vse podatke, progam začne računati in napiše, da bo delal cca 26 ur. V redu. Ugasnem monitor in grem na izlet. Naslednji dan zjutraj pogledam kdaj bo program zaključil in na oknih dobim obvestilo.
Sistem se je avtomatsko ponovno zagnal po nameščanju popravkov.
Kako se lahko profesionalni sistem samodejno zažene brez privolitve uporabnika? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Mar 25, 2009 11:48 am Naslov sporočila: |
|
|
mucek4 je napisal/a: |
Kako se lahko profesionalni sistem samodejno zažene brez privolitve uporabnika? |
Saj vpraša, in če tistega okna ne klikneš nekaj (deset) minut, se sam restarta, če so bili nameščeni kakšni kritični popravki. Za manjše zaflikane luknje ne restarta.
Pri instalaciji namestiš XP, potem Service Pack 2 (če ni že integriran v XP) in nato Service Pack 3. V slednjem je že velika večina popravkov in online update rabi zelo malo časa da dokonča.
dol si potegni: Windows XP Service Pack 3 - ISO-9660 CD Image File - 544.9 MB file _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.42 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Mar 25, 2009 1:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Saj vpraša, in če tistega okna ne klikneš nekaj (deset) minut, se sam restarta.... |
Sem morda omenil, da sem spustil 26 urno preračunavanje in 26 ur ne bom gledal v računalnik kdaj bom moral prekiniti restart. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mars Član

Pridružen-a: Čet 27 Mar 2008 13:03 Prispevkov: 88 Aktiv.: 0.42 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Sre Mar 25, 2009 2:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Saj vpraša, in če tistega okna ne klikneš nekaj (deset) minut, se sam restarta, če so bili nameščeni kakšni kritični popravki. Za manjše zaflikane luknje ne restarta.
Pri instalaciji namestiš XP, potem Service Pack 2 (če ni že integriran v XP) in nato Service Pack 3. V slednjem je že velika večina popravkov in online update rabi zelo malo časa da dokonča.
dol si potegni: Windows XP Service Pack 3 - ISO-9660 CD Image File - 544.9 MB file |
Tale cd zna bit kar uporaben.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni