www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Težave z mobilnikom ter še nekaj "cvetk".

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 04, 2005 12:22 pm    Naslov sporočila:  Težave z mobilnikom ter še nekaj "cvetk". Odgovori s citatom

Vir priloge VIP 6/05

38.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  342.44 KB
 Pogledana:  70 krat

38.jpg

39.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  326.48 KB
 Pogledana:  52 krat

39.jpg

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 05, 2005 12:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zelo je nerodno, če se ti telefon kar vgaša. Če imaš v garanciji in neseš na servis, tega ponavadi ne moreš pokazat, saj se ti ravno takrat ne ugasne sam od sebe.

Jaz imam telefon v garanciji in mi včasih ne prikaže, kdo iz imenika me kliče, ampak pokaže le številko. Včasih pa med neodgovorjenimi klici kaže pravilni številko, poda pa napačno ime iz imenika in me tako zavede. Verjetno je kakšna softverska napaka, toda nimam kabla za nadgradnjo, na servis pa se mi tudi ne da iti.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
LoLek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 1.45

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 05, 2005 5:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imaš mogoče motorolo? Moja sestra ga ima in so podobne težave, da včasih ne prikazuje imena zraven tel. št. oz. sms-a.
Motorola so eni najslabših telefonov...
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 05, 2005 11:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LoLek je napisal/a:

....Motorola so eni najslabših telefonov...

Prej bi rekel, da uporabniku ni preveč prijazna. Sploh pri prehodu z enega proizvajalca na drugega. Glede trpežnosti pa je Motorola vseskozi bila na samem vrhu. Spomnim se enega mednarodnega testa, kjer so telefone zmetali v poseben boben podoben pralnemu stroju. Od vseh telefonov na testu je po končanem testu deloval le Motorola. Izpadla je le baterija.

Še beseda o ZPS. (Ne gre za reklamo ampak nasvet) Če naletite na tako ali podobno težavo v trgovini, servisu ... itd se je najbolje obrniti na njih. Dostikrat zaleže že, če recimo tam kjer nalete na težave omenite Zvezo potrošnikov ... Shocked
Član zveze potrošnikov postaneš z naročilom revije VIP.
Svojim članom pa ZPS nudi:
-bezplačno pravno pomoč pravne pisarne ZPS
-brezplačne pravne nasvete ZPS

Revija izhaja mesečno. Letna naročnina je 8.400 Sit. (4x2.100sit)

Po moji presoji je ena iz med najboljših revij, kar jih izhaja v Sloveniji. Revija je tudi brez oglasov. Cool

egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 05, 2005 12:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@LoLek: Imam Sony Ericsson F500i. Prej pa sem imel simensa C35 in drugega operaterja, pa mi ravno tako včasih ni pokazalo osebe iz imenika. Pa vsaj imen mi ni prejšnji zamenjeval. So bili pa kakšni drugi "hroščki". Poznam pa še druge osebe, ki imajo podobne probleme. Te telefone dajejo proizvajalci tako hitro ven, tako da je povsem jasno, da jih ne morejo popolnoma stestirati in dodelati, saj jih bi povozil čas.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 05, 2005 12:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri Nokiji teh problemov nimam in sem ji zato zvest že skoraj 10 let. Vmes sem poizkusil še simensa, motorolo in eriksona. Doma imamo v stalni uporabi kar 5 nokijinih komadov ... od 5110, 7110 in 7650 ... vsi delajo BP. Very Happy

Če se na nokiji ne izpiše ime klicajočega to pomeni, da je ista številka vnešena v spomin 2x pod različnim imenom. Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.72
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 05, 2005 5:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ericsson je meni mešal osebe med seboj takrat, ko je bilo zadnjih 7 številk enakih pri obeh vnosih v imenik. Ker dejansko klica ne razpoznava po celotni številki, ampak samo po zadnjih N številkah... odvisno od proizvajalca.

Motorolaj je zame en najboljših mobitelov, kar se tiče trpežnosti ipd. Takrat ko se je komaj začenjal mobitelovski bum, ko sta bila na voljo v prvi mobitelovi akciji samo E. ga628 in Motorola d160 sem jaz kupil slednjega, sicer za malo višjo ceno... Ampak razlika v kvaliteti kot noč in dan. Res so (bili) meniji in ostalo uporabniku dokaj neprijazni, ampak tudi tega sem se navadil. Vseeno bolje kot ericsson, ki ima uporabniški vmesnik tako počasen, da se sporočilo "samo piše" še nekaj sekund po tem, ko sem nehal pritiskati na tipke Very Happy

Poleg tega je imela motorola baterije v obliki 4-ih navadnih AA baterij, in če si jih spraznil, si dal battery-pack v žep, v telefon pa baterije iz bližnje trgovine Smile

Nokia je v redu, ampak je podobno kot Nike ali Benetton... Polovico cene gre samo za firmo, ostala polovica pa za kvaliteto izdelka. Vsaj take so moje izkušnje. Ko sem pred kratkim menjal (stariega zanič) ericsson-a, sem izbiral med Nokio in Alcatelom - oboje približno enake karakteristike. Nokia je bila malo čez 20 jurjev, Alcatel pa 9.900 Very Happy. Sony-Ericssona pa niti povoham ne več Exclamation

fbifbi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Jul 2004 12:17
Aktiv.: 0.54
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 05, 2005 10:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam imam Nokio 3510i pa sem jo moral peljati na servis vsakih 14dni.
Po približno enm letu so mi zamenjal telefon kajti po njihovo se ga neda popravit
in čez 14dni sem jim ga še enkrat nesel v servis. Od takrat dela BH.

P.S.:Noki-ja se mije ko sem pregledoval strani prko GPRS-ja izklopila in odnesti sem jo moral na servis kjer so posodobili programsk opremo in ga vrnili.

Lp.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni