Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4771 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 1:58 pm Naslov sporočila: Virus -antivirus?? |
|
|
Pozdrav
Na mojem namizju se je pojavila ikona "Norton Security Scan". Glede na to, da jaz tega nisem nalagal sem program popolnoma brez težav deinstaliral v progam manegerju. Naslednji dan enako. Danes zopet. Sklepam, da bi znal biti kak virus ali podobna živalca. Moj AVG free ne odkrije nič nenavadnega
Je že kdo imel podobno nadlogo? _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.78
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 2:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poskusi "prečesati" PC recimo z Ad-Aware. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Zare Član

Pridružen-a: Tor 17 Mar 2009 20:25 Prispevkov: 18 Aktiv.: 0.09 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 2:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče se je stvar naložila skupaj s kakšnim drugim programo kot reklama, ali pa gre res za kakšen virus. Poišči datoteke s tem imenom in mogoče ugotoviš kje se zadeva skriva in jo odstraniš  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Zare Član

Pridružen-a: Tor 17 Mar 2009 20:25 Prispevkov: 18 Aktiv.: 0.09 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 2:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ad-Aware je zanimiv, ti pa predlagam Malwarebytes' Anti-Malware, ki je tudi brezplačen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 3:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem skeniral z vsem možnim, pa nič ne najde. Nekje na googlu sem dobil namig:
kaj bi lahko bilo to in kako odstraniti. Sem ga ponovno odstranil, pa da vidimo ali bo to dokončno. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dezo Član

Pridružen-a: Ned 20 Jan 2008 12:40 Prispevkov: 201 Aktiv.: 0.95 Kraj: Cerkno
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 9:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Norton security scan se naloži skupaj z adobovimi programi. Nisem čisto sto procenten pa vendar. Med inštalacijo ga samo odkljukaš. A ker smo vsi čim prej željani uporabljati program samo klikamo naprej brez, da bi prebrali kaj piše.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sre Apr 01, 2009 8:20 am Naslov sporočila: |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Norton security scan se naloži skupaj z adobovimi programi. Nisem čisto sto procenten pa vendar. Med inštalacijo ga samo odkljukaš. A ker smo vsi čim prej željani uporabljati program samo klikamo naprej brez, da bi prebrali kaj piše.  |
To pa res. Zdaj že vsako zastonjsko (pa tudi plačljivo) sranje prinese zraven en kup neuporabne šare, spama, nadležnih "hitrih" iskalnikov itd. Je treba zelo paziti med inštalacijo kaj izbrati. Včasih je bolje poiskati lite izvedbo programa. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Sre Apr 01, 2009 3:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še kako pazim, kaj piše, ko nalagam programe. Ne vem, kako sem spregledal. Verjetno je šlo za avtomatski update, ki sem samo potrdil.
p.s. oni program, ki sem ga prej navedel tega ni odstranil. Ima kdo kakšno podobno idejo? Namreč sedaj, ko vklopim PC mi še dodatni čas (že tako je počasen) vzame nalaganje tega sr*** iz interneta (ker sem ga prej deinštaliral) _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Apr 01, 2009 5:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj prej napisano ne leti direktno nate SimonS, če sem te užalil se opravičujem.
Edina rešitev, ki ti preostane je, da najdeš program zraven katerega se je inštaliral in ga odstraniš. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3411 Aktiv.: 14.91 Kraj: slo
|
Objavljeno: Sre Apr 01, 2009 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Sre Apr 01, 2009 10:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Saj prej napisano ne leti direktno nate SimonS, če sem te užalil se opravičujem.
Edina rešitev, ki ti preostane je, da najdeš program zraven katerega se je inštaliral in ga odstraniš. |
Vem vem. Nisem nic jezen daj... Je pa res, kar si napisal. Vecina ljudi klika samo NEXT in na koncu dobijo polek zeljenega programa.... se par dodatkov  _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|