www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejem elektronike Pordenone 24-26 april 2009
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.27
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2009 12:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jule ali se že da "čip-ticket" dolpotegnit - jaz ga ne najdem !

73 Josip

P.S. mogoče je pa treba počakati še kak dan?
ali sem pa malo neroden!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2009 2:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nikoli ne vem, kdaj se ga da dobit. Ali veliko časa pred sejmom, ali zadnji dan.

Nimam ga še.

Sošolec je šel z vlakom, vendar so bolj čudne povezave, pa si bolj malo časa potem tam.

powr
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20
Aktiv.: 3.13
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2009 5:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko kdo pripne se link do cheap ticketa?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
aljazsukljan
Član
Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2009 13:54
Aktiv.: 0.89
Kraj: Koper - Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 08, 2009 1:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se vidimo =P
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.24
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 09, 2009 10:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne grem, ker so predragi!!! Za kar bi zapravil za AC in vstopnino+ parkirišče, too much, raje Gorica ali Udine, pa še bolj ustrežljivi so.
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.24
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 09, 2009 10:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In glede Čip ticketov- jih ni zaslediti. Čeprav sem jeseni ( jesenski sejem) na straneh radioamaterjev ( IT) dobil navodila za popust, se je na blagajni izkazalo da to ni to. Kar je bilo printano iz PC ni veljalo, čeprav je na straneh radioamaterjev pisalo da velja v neomejenih količinah. Veljala je samo originalna tiskana reklama. Kar pa ne velja za Udine in Gorico. Vsako leto dobim povabilo s sliko, ki si jo lahko natisnem v meni ljubi velikosti in jo uporabim kot popust, pa še za prijatelje in prijatelje prijateljev, znance....
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 10, 2009 12:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

upor_nik je napisal/a:
In glede Čip ticketov- jih ni zaslediti. Čeprav sem jeseni ( jesenski sejem) na straneh radioamaterjev ( IT) dobil navodila za popust, se je na blagajni izkazalo da to ni to. Kar je bilo printano iz PC ni veljalo, čeprav je na straneh radioamaterjev pisalo da velja v neomejenih količinah. Veljala je samo originalna tiskana reklama. Kar pa ne velja za Udine in Gorico. Vsako leto dobim povabilo s sliko, ki si jo lahko natisnem v meni ljubi velikosti in jo uporabim kot popust, pa še za prijatelje in prijatelje prijateljev, znance....

So sedaj se nikoli nisem imel tezav, ceprav sem kupil po vec kart....... Rolling Eyes
Ocitno si naletel na nekoga, ki je imel slab dan....

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.88
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 14, 2009 9:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Internetno znižanje vstopnine.

INTERNET_CHEAP_TICKET.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  INTERNET_CHEAP_TICKET.pdf
 Velikost datoteke:  55.88 KB
 Downloadano:  103 krat

s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.27
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 15, 2009 7:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Darko hvala lepa.

Vidimo se v Pordenoni.

73 Josip
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.48
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 15, 2009 8:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala Darko za kupon,se vidimo dol Smile Upam,ob taki množici Wink
Jule
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 15, 2009 2:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za kupon!

Jaz grem v petek popoldne tja. Se vidimo.

Hoden
Član
Član

Pridružen-a: Tor 04 Nov 2008 13:00
Aktiv.: 1.02
Kraj: Postojna/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 15, 2009 11:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislite da se mogoče splača počakati na ta sejem za nakup spajkalnika? Ravno kupujem eno spajkalno postajo in mislim iti na ta sejem. Se splača počakati?

LP
Nazaj na vrh
powr
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20
Aktiv.: 3.13
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 16, 2009 1:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ce se ne motim so bile lani spajkalne postaje po 35 evrov na sejmu. Mislim da 40W. Drugace pa ce si pripravljen dat malo vec kot 2x tolko imas pa ze kombinirano z vrocim zrakom tako da se vsekakor splaca pocakati na sejem in potem odlociti.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Jule
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 16, 2009 4:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Splača se počakati. Jaz sem jo za 35€ kupil pred več kot letom, pa še vedno dela ista konica. Je digitalno temperaturno nastavljiva(160-480 stopinj celzija). Skratka super.
Bozo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21
Aktiv.: 2.78
Kraj: Lendava, Trimlini

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 17, 2009 11:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Odpravljam se v soboto zjutraj iz N. mesta in potem nadaljujem v Nemčijo. Na GPS kartici sem povozil program za navigacijo in je poslana na reprogramiranje, če mi je ne uredijo do sobote bo kriza.

LP
Božo
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni