|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.62 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Apr 01, 2009 11:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm, se mi zdi, da se je projekt v zadnjih dveh letih nekje zataknil  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peter Član

Pridružen-a: Sre 30 Jun 2004 12:55 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Pod krvavcem nekje
|
Objavljeno: Čet Apr 02, 2009 6:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko povprašaš pri tej firmi kje dobijo oni materijal za enkoderje PMS _________________ Vse se da pokvarit, le če se dovol časa ukvarjaš z njo!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.62 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Apr 02, 2009 9:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Peter, tema je strašno stara. Ven sem jo potegnil samo za to, če se bo avtor še kaj oglasil, da vidimo napredek
p.s. če že delamo kao reklamo, kvalitetne merilne sisteme se dobi tudi pri:
http://www.panoptik.si (optični sistemi)
ter pri meni (rls - magnetni sistemi). _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.07 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Čet Apr 02, 2009 9:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Ni čudno, da je tema zamrla. Je bilo malo preveč jadranja v razredu Optimist
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trot Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25 Prispevkov: 1282 Aktiv.: 5.71 Kraj: glej fogl
|
Objavljeno: Čet Apr 02, 2009 10:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa če bi uporabil interferometer, ki je precej bolj točna zadeva, in pomoje izvedljiva tudi v samogradnji. _________________ lp, Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

|
Objavljeno: Pet Apr 03, 2009 1:09 am Naslov sporočila: |
|
|
trot je napisal/a: |
Kaj pa če bi uporabil interferometer, ki je precej bolj točna zadeva, in pomoje izvedljiva tudi v samogradnji. |
mi747 je napisal/a: |
malo preveč jadranja v razredu Optimist |
In še se nadaljuje
Najprej tole preberi, potem sanjaj o doma vkup zmetanem sistemu
Interferometry explained
The technology behind the Renishaw laser system
 _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni