|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Zakaj si nekateri ne napišete kraja bivanja? |
Ker so to zasebni podatki. |
|
50% |
[ 18 ] |
Ker si neupam povedati kje živim. |
|
11% |
[ 4 ] |
Ne vem zakaj. |
|
38% |
[ 14 ] |
|
Skupaj glasov : 36 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2009 1:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Kot že napisano:
meni se kraj, kjer sem doma ne zdi prav nič "oseben podatek" saj se da skoraj cedno določiti, od kje je bil napisan npr. prispevek na ta forum.. Če ne drugače, lahko SiOL (oz. operater) pogleda, katero uporabiško ime je imelo ob določenem času kateri IP naslov. Kdor pa hoče do teh podatkov priti, le-to zna in bo to storil.
Ne mislim nič "pametnarit" vendar tako je
Vsaj po mojem  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PeterC Član

Pridružen-a: Tor 14 Dec 2004 20:22 Prispevkov: 204 Aktiv.: 0.86
|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2009 3:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Če bi hotel biti anonimen, je pa zadnja stvar, ki bi jo skrival, kraj pri profilu. Prva možnost ankete odpade.
So člani tega foruma, ki imajo moj naslov, mojo telefonsko, celo številko mojega bančnega računa. Torej si upam povedati kje živim, očitno si upam še veliko več. Ampak ne javno.
Pa še tretja možnost. Da ne vem zakaj.
Vem zakaj. Zato, ker na internetu obstajajo tudi "čudaki". Sem paranoičen? Mogoče na tem forumu izpadem. Ampak če bodo (nekoč) moji otroci na nekem drugem "socialnemu" forumu imeli kraj vpisan (z izgovorom da ga fotr tudi ima, po fotru se pa zgledujemo), obstaja veliko večja možnost da naletijo na lokalnega "čudaka", teh pa je na "socialnih" forumih preveč.
Torej... Kako naj glasujem?
Pa še nekaj.
Pred uvedbo sistema avtomatskih "Butal", se je našel nekdo, ki je rabil pomoč, pa ni imel kraja vpisanega v profil. Naslednje vprašanje je bilo iz kje prihaja.
Sedaj pa je tako, da se na isti način najde nekdo, ki potrebuje pomoč, sledijo pa vsaj trije odgovori, ki se obregnejo na "Butale".
Za moje pojme korak nazaj.  _________________ Time is like a fuse, short and burning fast |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni