|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2009 12:38 am Naslov sporočila: WinLifeMSN |
|
|
Pozdravljeni
Inštaliral sem nov Windows Life Messenger in sedaj mi ne prikazuje več stikov. Tudi, če jih dodam ročno, mi jih sploh ne doda. Nahajajo se le v grupi Priljubljeni ampak od tam jih ne morem nikamor spraviti.
Sledil in izvajal sem postopek, ki je opisan v pomoči ampak ne obrodi sadov.
Je imel kdo takšno izkušnjo in je rešil zadevo? Jaz ne vem več kaj je narobe. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.42 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2009 7:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem ravno z novim MSNjem te težave rešil. Prej sem imel kar nekaj verzij podvojene kontakte. Recimo nekje vsake 2 meseca so se mi vsi kontakti podvojili. Seveda od vsakega kontakta je bil samo eden online ampak na koncu uporavljanje z 15000 offline kontakti ni bila šala. Če se izbrisal enega si izbrisal vse.
Vem da ti nič ne pomaga ampak čakaj na novo verzijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2009 5:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
smešno je to, da mi je MSN nova verzija delovala pravilno, nato pa sem imel težave zaradi E9 in sem naredil nekaj obnovitev iz obnovitvenih točk in od takrat naprej mi MSN ne deluje pravilno. Le MSN verzija iz WIN mi deluje. MSN 7.5 pa zahteva posodobitev za nadaljno uporabo. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jjakob Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12 Prispevkov: 1348 Aktiv.: 5.67
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2009 6:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če hočeš imeti 7.5:
Desni klik na bližnjico - Properties - Compatibility - Run this program in compatibility mode for Windows 2000 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matteo16 Član

Pridružen-a: Tor 03 Mar 2009 15:49 Prispevkov: 52 Aktiv.: 0.26 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2009 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živjo
Jaz z novim MSN-jem nimam težav. Ali si mogoče poskusil pobrisati msn in ga ponovno naložiti.
Če pa ti potem spet ne bo delovalo poskusi prenesti s kakšne druge strani.
Jaz sem šel na google in sem napisal windows live in sem ga tam dobil.
Če ti ne bo tudi to delovalo potem je nekaj narobe s tvojim računalnikom. Vsaj tako jaz mislim. Ker meni deluje brez problemov. Razen če ima večina tvojih prijateljev take probleme je pa možno da je nekaj narobe z menjem ali pa imaš kakšen virus.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

|
Objavljeno: Sre Apr 15, 2009 11:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Neka zbrka mora biti z registri in kontakti, da jih ne prikazuje več. To se mi je že enkrat zgodilo, ampak takrat sem opustil nekaj kontaktov, tokrat pa bi jih rad obdržal in želel, da stvar funkcijonira. Sedaj niti novih kontaktov ne prikaže.
Bom moral s staro verzijo delati.
Naložil sem dva različna izvirnika in je isto. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni