|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
patrik95 Neznanec

Pridružen-a: Sob 18 Apr 2009 10:08 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sob Apr 18, 2009 10:17 am Naslov sporočila: kako naložit igro z utorrenta |
|
|
jaz sem komaj začetnik in nevem kako je treba to naložit. na utorrentu sem že zdownlodal, zdaj pa ne vem kako dalje. če mi lahko gdo pomaga naj mi odpiše
p.s.
je treba imet še kakšen program ?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gargamel Član

Pridružen-a: Čet 31 Jan 2008 11:42 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.60 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Apr 18, 2009 10:29 am Naslov sporočila: u torrent |
|
|
Najprej odpreš mapo kamor se ti shranjujejo torrenti. (desni klik na torrent > open containing folder). Nato pogledaš kakšne datoteke si si snel, če so med njimi takoimenovane slike diska (cdja ali dvdja) boš potreboval poseben program ki ti generira virtualen cd-rom. ( Razni Power ISO, Demon tools..). Nato to sliko pripneš v cd rom in instaliraš igro. _________________ LP Luka S53LM |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4227 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Sob Apr 18, 2009 10:36 am Naslov sporočila: |
|
|
naj ti bo
sedaj ko si igro potegnil dol je naverjetno v eni izmed stisnjenih oblik (.rar, .zip)
ali t.i. slik (.iso,.daa,.cue) pač odvisno od programa v katerem je obdelana.
1. torej za razpetje slik rabiš nek program za kompresiranje - najbolje WINRAR
2.po razpenjanju si dobil verjetno dva ali tri datoteke
3.poglej če si dobil kakšno datoteko s .NFO končnico . To datoteko lahko odpreš najenostaveje s beležnico ( desni klik, odpri z....) Ponavadi so notri KOMPLETNA NAVODILA za instalacijo. Če niso v tej stopnji pa so ponavadi v slikovno datoteki ki sem jih prej omenjal. Preberi si tudi''BREBERIME'' datoteko v njej so lahko prav tako navodila.
4. sedaj je potrebno zapeči sliko na DVD,CD,ali disk. Ponavadi je enostavneje na plošček ker nekateri programi zahtevajo zaporedje vstavljanja diskov v CD /DVD napravo
5. pozanimaj se od kod prihaja KONČNICA SLIKE in pogooglaj tako da boš našel pravi program. Včasih se ne podpirajo navkljub poeenoteni končnici
ti programi so največkrat
- NERO
- ALCOHOL 120%
- POWER ISO
- MAGIC ISO
6. Odpreš sliko s tem programom in jo kakorkoli že zapečeš , ekstrahiraš
7. Pregledaš vsebino diska
8. Lociraš datoteke s navodili - vedno so
9. če je nelegalna posodobitev priložena jo preglej v njej je lahko .exe datoteka ki jo prepišeš , skupaj s kakšno.dll datoteko , ali pa kakšen generator kode. Preko.NFO ali beri me datoteke , si ustvari zaporedje instalacije , torej kaj je potrebno po vrsti narediti da ne bo instalacija vmes padla.
10. NAREDI SI V SISTEMU OBNOVITVENO TOČKO ( za vsak primer če gre kaj narobe) , preglej ali mora takrat biti vklopljena mreža ?
11. INSTALIRAJ
12. poglej za navodila če je potrebno instalirat še kak dodatek
13. restart in igraj _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni