www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Odklep prtljažnika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
KMX
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Jan 2009 16:49
Aktiv.: 1.54
Kraj: NOVA CERKEV

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 19, 2009 12:28 pm    Naslov sporočila:  Odklep prtljažnika Odgovori s citatom

Lep pozdrav!

Zanima me kaj se ponavadi naredi pri vgradnji centralnega zaklepanja s prtljažnikom? Rad bi, da bi bilo čim bolj praktično; lahko, da se odklene skupaj z ostalimi vrati, ali pa da ima posebej gumb na daljincu.

Hvala!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
BojanR
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52
Aktiv.: 3.31
Kraj: Vnanje Gorice

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 19, 2009 12:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vgradi se motorček, da ti istočasno z ostalimi vrati odklene/zaklene prtljažnik.
Nazaj na vrh
KMX
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 19, 2009 1:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kak motorček pa rabim za to? Enak kot za ostala vrata? Nisem še gledal kak ma te zadeve narejene zadaj...
Nazaj na vrh
BojanR
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52
Aktiv.: 3.31
Kraj: Vnanje Gorice

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 19, 2009 3:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, popolnoma enak motorček.
Nazaj na vrh
bojan_z
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Maj 2008 20:28
Aktiv.: 1.23
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 19, 2009 8:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V kompletu za centralno odklepanje se dobijo vsi elektromotorji za odklepanje vrat.
Jaz sem naročil komplet pri Conradu in mi super deluje.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 19, 2009 8:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bojan_z je napisal/a:
V kompletu za centralno odklepanje se dobijo vsi elektromotorji za odklepanje vrat.
Jaz sem naročil komplet pri Conradu in mi super deluje.

Si potem dobil 5 el. motorčkov ... 4 za vrata in enega za prtljažnik?
Nazaj na vrh
KMX
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 20, 2009 10:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ponavadi so v kompletu 4 motorčki. Zdaj sem naročil pri SIMATIK komplet s 4 motorčki in še enega dodatnega za prtljažnik (8€).
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.93
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 20, 2009 12:39 pm    Naslov sporočila:  Re: Odklep prtljažnika Odgovori s citatom

KMX je napisal/a:
Lep pozdrav!
.... Rad bi, da bi bilo čim bolj praktično; lahko, da se odklene skupaj z ostalimi vrati, ali pa da ima posebej gumb na daljincu.

Hvala!

Zelo praktična izvedba je odpiranje brez ključa. Na predtlažniku je gumbek katerega je potrebno stisniti, pa se le ta odklene. Pogoj je le, da imam "obesek" pri sebi. (zelo praktično, če imaš polne roke pa ni potrebno iskati daljinca ali ključa) Enako je za ostala vrata ter vžig-ključa ni potrebno vstavljati. Še vedno pa obstaja alternativa - daljinec oz navaden ključ. Slednjega še nisem nikoli uporabil - daljinca pa bolj po redko.

Tole je vsaj zame ena iz med boljših pogruntavščin opreme vozila.

P4200052.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  419.11 KB
 Pogledana:  1 krat

P4200052.JPG

P4200053.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  403.02 KB
 Pogledana:  3 krat

P4200053.JPG

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni